2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممممممممیشه برای منم بگیرین؟؟نیتم اینکه من از سمت امیریزدان خاستگاری یا نامزدی دارم؟؟؟؟مجردم و ت ...

غم و اندوه نزدیک است. از آن گریزی نداری اما دو راه در پیش رویت هست. یا اینکه مقاومت به خرج دهی تا این غم و غصه را پشت سر بگذاری و محکم تر شوی و یا سر خم کنی و بگذاری غمی که به سراغت می آید تو را از بین ببرد

. قفلی افتاده در کارت که در فنجان هم منعکس شده، کارهایت گره خورده و هرکاری شروع میکنی قفلی تازه به کارت می افتد. پیشنهاد میکنم برای کاری که قفل شده صدقه بدهی. انشالله قفل گشودنی خواهد بود.

. گره ای که در کارت افتاده باز خواهد شد. دوست نزدیکی داری که با او بسیار صمیمی هستی. قدرش را بدان که انسان وفاداری است. نقش او را در گشایش کارهایت خیلی پررنگ می بینم. قدرش را بدان و اگر جایی به مشکلی برخوردی با او مشورت کن

. عجب خنجری افتاده در فالت و در میان دوستانت دوستانی میبینم بی مروت که با همین خنجر میخواهند از پشت به تو خنجر بزنند. سعی کن تا ۲۶ رو اگر میخواهی کاری انجام دهی انجام آن را به دوستانت نسپاری و خودت زمام امور را در دست بگیری تا این خطر از سرت بگذرد. انشالله.

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
غم و اندوه نزدیک است. از آن گریزی نداری اما دو راه در پیش رویت هست. یا اینکه مقاومت به خرج دهی تا ای ...

عزیزم منم میگی جابه جایی منزل برامون اتفاق میوفته ؟؟ منو همسرم قهرین الان خونه بابام هستم ببین چی در میاد حسش چیه الان 

عزیزم منم میگی جابه جایی منزل برامون اتفاق میوفته ؟؟ منو همسرم قهرین الان خونه بابام هستم ببین چی در ...

حلقه ای که در فنجان افتاده خبر از یک رابطه موفق میدهد. چه دوستی و چه ازدواج. در کنارش آرامش داری و میخواهی برای همیشه او را نزد خودت نگه داری. کائنات بر وفق مرادت شده اند و این حلقه تو را به آنچه در دل آرزو میکنی خواهد رساند.

. حالت خوب خواهد شد. اگر بیمار هستی به زودی شفا خواهی یافت وگرنه یک بیماری کوچک به سراغت خواهد آمد اما جای نگرانی ندارد چون خیلی زود دوباره سلامتی خودت را بدست خواهی آورد

. پول و ثروتی بهم میزنی بدون اینکه زحمت زیادی برایش بکشی. جای تو باشم قدرش را خیلی میدانم. هرچند ذات انسان اینگونه است که تا برای چیزی زحمتی نکشد قدرش را نخواهد دانست. حتما ثروتت را چند جای مختلف سرمایه گذاری کن در غیر این صورت به چشم برهم زدنی از بین خواهد رفت.

. میبینم که فرد نادانی در نزدیک توست. نسبت نزدیکی هم با تو دارد. سوسماری که در فنجانت افتاده نشان از این فرد دارد که برایت خطری را ایجاد می کند. به صلاحت است که این فرد نادان را هرچه زودتر از خودت دور کنی

حلقه ای که در فنجان افتاده خبر از یک رابطه موفق میدهد. چه دوستی و چه ازدواج. در کنارش آرامش داری و م ...

گلم حسشو به من میگی؟ حسشو ب دوسدختر جدیدش میگی؟ اون پسره دیشب منو دید روم کراش زده؟

باشه ممنونممممماگر تونستی بهم بگو هم کی باردارمیشم وجنسیتش چی میشهــ برای ف ال هم نیت کردم

خدای من ! آتش عشقت چقدر تند است !! آنقدر تند و شعله ور که گاهی از کنترل خودت نیزخارج می شود، سعی کن احساسات عاشقانه ات را متعادل کنی و در مقابل عشق کنترل خودت را از دست ندهی، در غیر این‌صورت ممکن است این تندی آتش عشق مشکلاتی را برایت بوجود بیاورد پس تا دیر نشده بر احساسات خودت مسلط شو

. قایق را ببین. همانا این قایق آرامش و وصل است برای تو. چیزی نمانده که به عشقت برسی و پس از سختی هایی که هردو کشیدید حق شماست. راهتان سبز و عشقتان پایدار. 

. مدتی است که زندگی پستی و بلندی هایش را از دید تو مخفی کرده است. پرچم میبینم. به زودی مشکلاتی در زندگی به سراغت خواهند آمد. این تو هستی که با عملکرد درست می توانی جهت مشکلات را به نفع خودت تغییر دهی و آنها را به خیری برای خودت تبدیل کنی. پس از صحنه خارج نشو 

. در فنجان آب میبینم. آب مایه حیات است، گشایش و برکت را به طالعت آورده. دل پُری داری، مشکلات باعث شده ناامید شوی. اما به برکت همین آب خیلی زود به آنچه میخواهی خواهی رسید. پس به دلت بد راه نده و مایوس نشو.