2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله من کارخونه قند داشتند بعدش یک دزدی میاد همه وسایل کارخونه میدزده به پلیس میگند نمیتونه پیدا کنه میرند پیش یک زنه دعا نویس البته جن‌گیر بوده بعد زنه بهشون میگه وسایل کارخونه تون تو یک روستایی هست داخل یک باغی میرند می‌بینند دقیقا همونجا بوده

نیت کردم

✍️میبینم در یک محفل صمیمی و دوستانه هدیه می گیری . یک هدیه زیبا و گرانبها که از طرف دوستانت به تو پیشکش خواهد شد

✍️قفلی افتاده در کارت که در فنجان هم منعکس شده، کارهایت گره خورده و هرکاری شروع میکنی قفلی تازه به کارت می افتد. پیشنهاد میکنم برای کاری که قفل شده صدقه بدهی. انشالله قفل گشودنی خواهد بود.

✍️سعی کن از فرصتی که در اختیارت قرار می گیرد به خوبی استفاده کنی، اژدهایی میبینم که  از وقوع یک رابطه با افراد بلند پایه و صاحب منصب خبر می دهد. از همین حالا مقدمه چینی های لازم را انجام بده تا در فرصت پیش آمده حداکثر نتیجه ای که میخواهی را بدست بیاوری.

✍️در مسیر درستی گام برمیداری و پله پله مسیر پیشرفت را طی مکنی. همین نردبانی که در قهوه ات افتاده اینها را به من گفت. چند روزی است که فکر تغییر در مسیر زندگی به سرت افتاده. نا امید نشو که همیشه در نزدیکی موفقیت چنین افکاری به ذهن انسان خطور میکند.

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
نیت کن تا برات بگیرم فا.ل قهوه می گیرم برات قهوه را دم کنم و برات بگیرم

عزیزممممممم

میشه برای منم بگیرین؟؟

نیتم اینکه من از سمت امیریزدان خاستگاری یا نامزدی دارم؟؟؟؟

مجردم و تو رابطه نیستم باهاش 

روش کراشم امروزم روزشو تبریک گفتم