elnz78 مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 عنوان ارتودنسی | مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 57 پست 1403/06/01 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 من ی جا کلینیک دولتیهقیمتش مناسب تره شاید اوتجا برم اگه حال خودتو خوب میکنه انجامش بده من واقعا الان که یکم دندونام صاف شده اعتماد بنفسم هزاربرابر شده حالمم خیلییی بهتره
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 ادم گاهی اوقات یچیز ک بره تو مخش رفته شاید اصلا کسی دقت نکنه من بخدا از خدام بود فاصله داشته باشه چو ... اخه من حس میکنم شاید دندون کم بیارمبگن بایددندون بکاری😂پس برم نشون بدم حداقل انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 از کجا میفهمی؟عزیزم مثلا من وقتی مسواک میزنمگاها شده انقدر محکم بزنم مسواکم بشکنه😂یعنی انقدر دندون ... انگار هرچقدر کجو کوله تر درجه سختی بیشتر ۱ ۲ ۳ 😂😂😂من انق داغون بودم ۳ بودم شما دندوناتون خوبه بابا😂 تو عکس از قبل من چیزی مشخص نیس درست تو واقعیت افتضاح بود ب معنای واقعی
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 اگه حال خودتو خوب میکنه انجامش بده من واقعا الان که یکم دندونام صاف شده اعتماد بنفسم هزاربرابر شده ح ... من حتی موقع حرف زدن همب خاطر دندونام ادیت میشم فکر میکنم رشته سعی میکتم اروم یا طوری حرف بزنم دیده نشهخنده ک دیگه هیچی انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 اخه من حس میکنم شاید دندون کم بیارمبگن بایددندون بکاری😂پس برم نشون بدم حداقل 😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت دختر 😂😂😂😂😂معاینه ک ضرر نداره برو ی معاینه انجام بده قسطی هم قبول میکنن انجام بده خود ب خود جور میشه😂من خیلی نگران هزینش بودم واقعا نمیدونم چطور گذشت البته درسته قسط باید بدم اما همونم جور میشه
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 من حتی موقع حرف زدن همب خاطر دندونام ادیت میشم فکر میکنم رشته سعی میکتم اروم یا طوری حرف بزنم دیده ن ... دقیقااااا درکت میکنم🥺🥺🥺🥺🥺🥺چند سالته
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 انگار هرچقدر کجو کوله تر درجه سختی بیشتر ۱ ۲ ۳ 😂😂😂من انق داغون بودم ۳ بودم شما دندوناتون خوبه باب ... پس خداروشکر شکرمن ۲۰ سالم هم شده کاش وقتیکوچیک بودم منو میبردن انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت دختر 😂😂😂😂😂معاینه ک ضرر نداره برو ی معاینه انجام بده قسطی هم قبول میکنن ان ... اخه من پدر مادرم نمیدنخودم باید با حقوق پاره وقتم بدممرسی ازت عزیزم روبه جلو راهم انداختی این ماه میرم انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 پس خداروشکر شکرمن ۲۰ سالم هم شده کاش وقتیکوچیک بودم منو میبردن هیچ موقع واسه ارتودنسی دیر نیست تو مطب ادم ۴۰ ساله هم هست 😂 هردف پیش خودم میگم اخه اگ من ۴۰ بودم ک اصلا دندون تو دهنم نبود تازه اینا بفکر ارتودنسیشن
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 اخه من پدر مادرم نمیدنخودم باید با حقوق پاره وقتم بدممرسی ازت عزیزم روبه جلو راهم انداختی این ماه می ... منم اوایل راضی نمیشدن وقتی دیدن واقعا نیاز دارم و چقدر بهتر شدم یکم اروم شدن
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 هیچ موقع واسه ارتودنسی دیر نیست تو مطب ادم ۴۰ ساله هم هست 😂 هردف پیش خودم میگم اخه اگ من ۴۰ بودم ک ... وای پس منو بگو چ ناامیدم 😂 انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 منم اوایل راضی نمیشدن وقتی دیدن واقعا نیاز دارم و چقدر بهتر شدم یکم اروم شدن خدارو شکر حال دلت همیشه خوب باشه انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 وای پس منو بگو چ ناامیدم 😂 منم از خدام بود بچگی برم اما مگه خانواده ب این چیزا گوش میدن😕
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 خدارو شکر حال دلت همیشه خوب باشه فداتشم همچنین انشالله شماهم ارتومیکنید و ب بهترین شکل انجام میشه
سلین888 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 169 منم از خدام بود بچگی برم اما مگه خانواده ب این چیزا گوش میدن😕 سلام عزیزم دکترتون اصفهان کی هستن ؟ من چند ماهه دنبال دکتر خوب میگردم