elnz78 مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 عنوان ارتودنسی | مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 57 پست 1403/06/01 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 باز فاصله داشتن چیزی نیس از من داغون بود🤕الان عکس میزارم باز ببین 🥺 وای دندونام ددست شهچ قدر خوشگل میشم:) انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 🥺 وای دندونام ددست شهچ قدر خوشگل میشم:) خیلیییی الانم واقعا مشکلی ندارن اگه منم فاصله داشتن اگ ی صدم ب فکر ارتو بودم 🤦🏻♀️
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 🥺 وای دندونام ددست شهچ قدر خوشگل میشم:) من انق دندونام کجو کوله بود خجالت میکشیدم حتی بخندم😩
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 وای ولی الان خیلی خوبه عزیزم هزینع شو ماهانه جلسه ای میدی؟یا کلشو باهم انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 من انق دندونام کجو کوله بود خجالت میکشیدم حتی بخندم😩 من هم بخاطر فاصله داشتن خجالت میکشم انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 وای ولی الان خیلی خوبه عزیزم هزینع شو ماهانه جلسه ای میدی؟یا کلشو باهم اره واقعا مثل معجزه بود واسم😂😂💔💔من ۲۰ اول دادم عزیزمبرجی ۴ یا ۳ هم میدم البته بازم قیمت ارتودنسی بستگی ب شهر داره من حتی ۹۰ تومن هم شنیدم ک هست😐😐یا مثلا ۳۰تومن هم شنیدم شهرهای کوچیک
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 وای ولی الان خیلی خوبه عزیزم هزینع شو ماهانه جلسه ای میدی؟یا کلشو باهم انشاالله شماهم ارتو میکنید 😍منم با این قیمتا اصلا ارتو تو ذهنم نبود ولی بخواد بشع میشه دیگه رفتم انجام دادم هرچند بازم واسم سنگینه هزینه هاش
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 اره واقعا مثل معجزه بود واسم😂😂💔💔من ۲۰ اول دادم عزیزمبرجی ۴ یا ۳ هم میدم البته بازم قیمت ارتودنسی ... وای چ زیاد تهرانید؟مم اینجا ماهی ۲۰ ۳۰ داریم فکر کنماونم ب صورت قسطی باید خودم پول شو از حقوقم بدم🙂 انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 وای چ زیاد تهرانید؟مم اینجا ماهی ۲۰ ۳۰ داریم فکر کنماونم ب صورت قسطی باید خودم پول شو از حقوقم بدم🙂 ن اصفهان عزیزدلم حتی مثلا ی منطقه اصفهان قیمت کردم ۸۰ ۹۰ ی منطقه دیگه اصفهان ۴۹ تا ۷۰در این حد فرقشه هرجا
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 انشاالله شماهم ارتو میکنید 😍منم با این قیمتا اصلا ارتو تو ذهنم نبود ولی بخواد بشع میشه دیگه رفتم ان ... مرسیعزیزمبعدش من میترسم همتا بحال دکتر نرفتم نشون ندادمحس میکنم دندونام خیلی فاصله داره انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 وای چ زیاد تهرانید؟مم اینجا ماهی ۲۰ ۳۰ داریم فکر کنماونم ب صورت قسطی باید خودم پول شو از حقوقم بدم🙂 البته بستگی ب درجه سختی دندون هم داره ک فک نکنم از شما اونقد زیاد بشه
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 ن اصفهان عزیزدلم حتی مثلا ی منطقه اصفهان قیمت کردم ۸۰ ۹۰ ی منطقه دیگه اصفهان ۴۹ تا ۷۰در این حد فرقشه ... من ی جا کلینیک دولتیهقیمتش مناسب تره شاید اوتجا برم انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
elnz78 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 91 مرسیعزیزمبعدش من میترسم همتا بحال دکتر نرفتم نشون ندادمحس میکنم دندونام خیلی فاصله داره ادم گاهی اوقات یچیز ک بره تو مخش رفته شاید اصلا کسی دقت نکنه من بخدا از خدام بود فاصله داشته باشه چون اصلا فکم جا نداشت ۴ تاهم کشیدم واسه همین میگم ب احتمال زیاد هزینه شما خیلی کمترهمن ارتودنسیم درجه سختیش ۳ بود
taban_۱۳۸۲ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8271 البته بستگی ب درجه سختی دندون هم داره ک فک نکنم از شما اونقد زیاد بشه از کجا میفهمی؟عزیزم مثلا من وقتی مسواک میزنمگاها شده انقدر محکم بزنم مسواکم بشکنه😂یعنی انقدر دندون و لثه هام محکمهاصلا هم دندون خراب ندارمفکر میکنم خیلی زباشه ول بکشع انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻