2777
2789

آها یه نکته دیگه تا 3 روز اول درشو شل میبندم یعنی همینجوری الکی میزارم روش پیچش نمیدم بعد سه روز محکمش میکنم این روش رو مادرشوهرم یادم داده عالی میشه 

استارتر عزیز شاید نمک کم میزنی

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من این دستور رو اجرا میکنم عاااالیه. یه نفر که تو کارخونه خیارشور و اینا کار میکرد بهم یاد داد

خیار سیر نمک سرکه فلفل قرمز شمشیری ترخون و نعنای تازه

اول خیار و سیر و فلفل و سبزیجاتت رو بچین تو شیشه یک کیلویی. بعد اندازه نصف استکان سرکه بریز. یه قاشق غذاخوریم نمک(واسه شیشه یک کیلویی)

بعد  آب شیر بریز تو شیشه یعنی از لوله شیر.

توی یه قابلمه آب بریز و شیشه هاتو بچین توش و اب اطراف شیشه ها تا نزدیک درب شیشه باشه. تو شیشه نره.

درب شیشه رو باز بذار و بذار آب تو قابلمه به جوش بیاد. شعلت کم باشه. سوزن سوزن میشه آبه.

همش مواظب باش رنگ خیارا تغییر کرد ورداری. یعنی نذاری بپزن. همون اول که رنگ سبز خیار کمرنگ شد وردار تا له نشن و خیارشورت ترد باشه.

من با این روش درست میکنم شش ماه نگه میدارم. بیشترم می مونه اما من طاقت نمیارم😅  

لی لی هستم😘
ببین من این دستور رو اجرا میکنم عاااالیه. یه نفر که تو کارخونه خیارشور و اینا کار میکرد بهم یاد داد ...

راستی از تو قابلمه ورداشتی درب شیشه رو ببند با دستگیره اخه داغه. و بعد برعکس بذارش تا هواش خارج شه.

یه نیم ساعتی بذار برعکس بمونه

لی لی هستم😘

مامانم اینا قدیما یه همسایه داشتن شور که میخواست درست کنه همه مواد را میشست میریخت  تو دبه بعد شلنگ آب میگرفت تو دبه های بزرگ و نمک هم میزد . انقدر خوشمزه میشد که حد نداره . کلی مشتری داشت و یه عالمه میفروخت

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
نمکشو باید بچشی بیشتر ترشش کن تا شور لابلای خیار مرزه ترخون جعفری بریز چند تا حبه سیر آخرشم چند حبه ...

وقتی بخوای خیارشور زیاد درست کنی که نمیشه بذاری یخچال؟؟؟؟

نمکشو باید بچشی بیشتر ترشش کن تا شور لابلای خیار مرزه ترخون جعفری بریز چند تا حبه سیر آخرشم چند حبه ...

ما قبلا ترش درست میکردیم اما از وقتی سرکه رو کمتر کردیم همممممممه عاشق خیارشورامون شدن.

اخه اسمشم روشه خیاره شور

لی لی هستم😘