2777
2789
عنوان

حس میکنم مامانم نمیخواد اصلا بریم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۳ ساعت زیاده شما ۲.۳ ماه یبارم بری دو روز بمونی خوبه شاید براشون عادی شده ناراحتی نکن

کلا کار بدی میکنه ادم‌مگ دخترشو ب شوهر بده کلا از خانواده حذفش میکنه !؟

آخیلی چه دیر به دیر میری دختر لااقل دوسه ماه یکبار برو

راهش خیلی طولانیه با یه بچه کوچیک خیلی سختم میشه 

گاهی هم مامانم اینا میان اینجا 

ولی در کل چون خیلی دوریم حسرت میخورم 

با این که خودم خواستم 

ولی دوری اذیتم میکنه گاهی 🥲

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
کلا کار بدی میکنه ادم‌مگ دخترشو ب شوهر بده کلا از خانواده حذفش میکنه !؟

ن بابا چرا حذف کنه ولی دیگه میبینی عادی شده براشون دیگه چی بگم 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
دورمون نیستم لطفا ب نوشته های ب بقیه پاسخ دادم بخون خانواده خودم سه ساعت راهشون خانواده شوهرمم یه سا ...

خوندم

آخه دور نیست زیاد

نمیدونم کدوم شهری ولی تهران مسیرای نیم ساعته بخاطر ترافیک ۲_۳ ساعت طول میکشه و ما کارای روزمرمون همینقدر معطلی داره

صبح زود برید

آخر شب برگردید

اونم ۱ هفته درمیون نه هر هفته

خستشون نکنید

خونه مادر شوهر من ۱۰ دقیقه راهه تا خونم من ماهی ۱ بار میرم

خونه مامانم مسافتی نیم ساعته ولی چون مسیر ترافیکه ۱_۲ ساعت طول میکشه و من فکنم ۳ ماه یبار برم اونم بزور

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
راهش خیلی طولانیه با یه بچه کوچیک خیلی سختم میشه گاهی هم مامانم اینا میان اینجا ولی در کل چون خیلی د ...

اده حق داری واقعا سخته انشالله شرایط جور میشه ی شهر باهم ساکن میشید غربت خیلی سخته

اده حق داری واقعا سخته انشالله شرایط جور میشه ی شهر باهم ساکن میشید غربت خیلی سخته

انشاءالله گلم 🧡💚🌱