2821
2789
عنوان

خیانت دوستم

204 بازدید | 21 پست

سلام دوباره به همگی

اومده ی راجب دوستم فاطیما باهاتون صحبت کنم

ماجرا برمیگرده به ۲ سال پیش که منو و فاطیما تو یه کافه با هم آشنا شدیم و رابطه فوق العاده خوبی هم با هم داشتیم من تو همون زمان با یه پسر به اسم سالار دوست بودم که کلا پسر خوبی و مایه داری بود 

چند ماه که از دوسیتیم با فاطیما گذشت منه احمق  فاطیما رفتم دنبال فاطیما تا با هم بریم دیت و

قرار شد من برم دنبال فاطیما که با هم بریم و وقتی رفتم دم خونشون دیدم که حسابی ارایش کرده یه کت و دامن طوسی هم پوشیده بود و یه عطر خوشبو هم زده بود و حسابی به خودش رسیده بود منم توجهی نکردم و با هم رفتیم دیدن سالار

حدود یه هفته که گذشت دیدم رفتار سالار داره باهام عوض میشه از ده تا زنگ من دوتاشو جواب میداد و دیگه مثل قبل با هم بیرون نمیرفتیم تا اینکه به طور کلی ارتباطشو باهام قط کرد و از اونورم فاطیما رابطشو باهام بهم زد منم شصتم خبردار شد که یه خبرایی هست ولی توجهی نکردم و به پای سالار افتادم و کلی اشک ریختم که برگرده ولی هیچ توجهی بهم نکرد و رفت منم حدود یه ماهی افسردگی داشتم تا اینکه با بردیا (دوس پسر الانم که عکسش تو تاپیک قبلی هس)آشنا شدم و کلا رفتارش با سالار خیلی تفاوت داشت و خیلی مهربون تر بود یکم که گذشت از بچه ها شنیدم که فاطیما و سالار ریختن رو هم و با هم رابطه داشتن و فاطیما دخترونگیش رو از دست داده و سعی داشته بره ترمیم که یکی از بچه ها میفهمه و کل دانشگاه خبردار میشن

بعدم سالار ولش میکنه و میره پی کارش 

این فاطیمای بدبختم یه چند هفته ای پریود نمیشده و میره تست میده و میفهمه حاملس و از کرده ی خودش پشیمون میشه و میره دنبال سقط جنین و بچه رو سقط میکنه 

خب بگزریم من یه مدت ازش خبر نداشتم تا اینکه یروز بم پیام داد که بیام ببینمت و منم رفتم توی یه کافه تا ببینم چیکارم داره اونم کل اتفاقاتی که افتاده بود رو توضیح داد و ازم حلالیت گرفت که منم وقت گریه هاشو دیدم حلالش کردم

حدود ۵ ماه پیش بود که فهمیدم با یکی از پسرایه دانشگاه نامزد کرده و زندگی تقریبا خوبی داشتن ولی تا وقتی که علیرضا نمیدونسته که فاطیما دختر نیس 

بعد اینکه میفهمه تو همه دعوا ها فاطیما رو جن..ه خطاب میکنه و فاطیمای بدبختم از علیرضا جدا میشه و بعدم کلا از تهران جمع میکنه و میره 

اینارو گفتم تا اخرش بگم زمین گرده و مراقب کارا و دل هایی که میشکنین باشین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری باهاش تو یه کافه اشنا شدی 

بعد میگی کل دانشگاه خبردار شدن 

یعنی هم دانشگاهی بودین 

یا دانشگاه خودش بود

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
چطوری باهاش تو یه کافه اشنا شدی بعد میگی کل دانشگاه خبردار شدن یعنی هم دانشگاهی بودین یا دانشگاه خود ...

هم دانشگاهه بودم و تویه کافه دانشگاه همو دیدم و دوست شدیم

اگه میدیدی چه گریه و زاری و التماسی میکرد میبخشیدیش یهو یادم التماسای خودم به سالار افتادم

حالا کاشکی آدم شده باشه دیگه رل کسیو ندزده

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند