2777
2789
عنوان

تمکین به نفع مرد چکار باید کرد

140 بازدید | 7 پست

سلام‌کسی بوده اطرافیانتون یا خودتون تمکین به نفع مرد باشه ؟؟؟؟؟؟چکار کرده 

من خودم مهریه ام را جرا گذاشتم واین دومین تمکین هست به نفع اون اومده وتمکین اولی به خاطر کهنه بودن اثاث به نفع من بود ولی دیگه به نفع اون هست وتازه رای از تجدیدنظر اومده وقطعی هم هست 

کهنه بودن اثاث دیگه چبه

یعنی اثاث خونه کهنه باشه زن حق داره تمکین نکنه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کهنه بودن اثاث؟یعنی چیی؟؟

وسایلی که برای تمکین گرفته بودند کهنه ودست دوم بود ورد شد ولی ایندفعه هرچی وسیله بود از خواهرش وزن برادرش قرض گرفته بود تا به نفعش شد

کهنه بودن اثاث دیگه چبهیعنی اثاث خونه کهنه باشه زن حق داره تمکین نکنه؟

کارشناس اومد دید ونظر داد وسایل دست دوم وکهنه هست ودر شان زوجه نیست وقاضی هم این گونه رای داد ورد شد 

کسی نبوده اطروفیانتون برای زنش تمکین گذاشته باشه وبه نفع مرد بوده باشه چکار کرده.

هیچ کار نکرده برنگشت سرزندگیش. بعد چند وقت شوهرش اقدام کرد برای اجازه ازدواج مجدد،دادگاه هم مجبورشون کرد توافق کنن جداشن