2777
2789
عنوان

حساسیت دخترم

331 بازدید | 19 پست

دخترم به سیب زمینی و بادمجان و ماکارانی و گوجه و بامیه و...

حساسیت داره تا میخوره شب تا صبح به سختی نفس میکشه چشم هاش پف میکنه و قرمز میشه و بدنش میخاره و آبریزش بینی و عطسه شدید دیگه موندم چی بپزم هر روز کسی بچه اش این طوری نبوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببر دکتر بگو ببین واسه چه نوع موادیه که توی این مپارد هست؟

بردم ولی خب میگن نخوره و یسری پماد میدن که اگه خورد استفاده کنیم ولی هیچ راهی نیست که همیشه بخوره و خودش ام خیلی ناراحته

ماکارانی و سیب زمینی نشنیده بودم،شابد چیزی میزنی بهشون به اون ادویه حساسیت داره زرد چوبه نزن فلقل نزن به سیب زمینی بده بخوره،یا ابپزش کن بعد یه نفت ساده بده،جوجه منم دست میزنم اکزما میزنم بادمجونم جوش میزنم شاید شاید حساسیتش دوره تی باشه بزرگ تر مثلا ده سالش پونزده سالش یا بیست سالش بشه درست بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بردم ولی خب میگن نخوره و یسری پماد میدن که اگه خورد استفاده کنیم ولی هیچ راهی نیست که همیشه بخوره و ...

فک کنم باید بره ازمایش که معلوم بسه به چی حساسیت داره

مثلا سیب زمینی که همش حساسیت نیست حتما یه مپادی داره که باعثش میشه

خب نمیدونم درست بشو هست یا نه گاهی اوقتا با گذر زمان خوب میشه وقت بزرگتر بسه ولی خب اگه دکترا راه حل ندادن پس یه جور باید باهاش کنار بیاد

من کیوی و هلو ماکرانی میخوردم،ماکارانی میخوردم نخندیدا درجا از ریشه موهام روغن ماکارانی یمزد بیرون انگار درجا موهام چرب میشد دکتر رغتم مسخرم میکرد گفته از دهن میخوری از سرت میده بیرون الان چند ساله میخورم اونحوری نمیشم ،هلو میخورم کیوی میخورم مثل چی دست میزدم مو رو صورتن عین سوزن میشد و قرمز میشدم،انکور میخوردم خارش میگرفتم الان عین گاو میخورم خربزه میخوردم مریض میشدم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ماکارانی و سیب زمینی نشنیده بودم،شابد چیزی میزنی بهشون به اون ادویه حساسیت داره زرد چوبه نزن فلقل نز ...

دکتر ها هم گفتن به سیب زمینی حساسیت خیلی نادره و اول میگفتن از اون نیست ولی هر طور که امتحان کردم بازم این حالش بد میشه حتی ۱ بار تو مهمونی نمیدونستن تهدیگ سیب زمینی گذاشته بودن بچه من فقط از برنج اش خورد بعد چشماش قرمز شد که دکتر گفت از بخار سیب زمینی که پخش شده بوده هست امیدوارم که با بزرگ تر شدنش درست بشه الان ۹ سالشه عاشق سیب زمینی سرخ کرده هم هس

فک کنم باید بره ازمایش که معلوم بسه به چی حساسیت دارهمثلا سیب زمینی که همش حساسیت نیست حتما یه مپادی ...

نه دکترا راه حل ندادن تست حساسیت هم داد  ولی فقط یسری پماد و اسپری دادن حالا باید باز ببرمش دکتر ببینم چی میگن

دختر منم خیلی حساسیتی بود، حالا هم هست، کمتر شده ولی بازم بعضی وقتا خیلی اذیتم.

شاید به اون سویا داخل ماکارونی حساسیت داره نه خود ماکارونی.

حالا که اینقدر حساسیتش بالاست برای مصرف باقالا مواظب باش