من_یه_مردم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 535 عنوان خرید خوب 151 بازدید | 6 پست از نظر شما خریدخوب چیه؟خرید کالایی با قیمت خوب و ارزان یا کالای با کیفیت و به قیمت!از نظر من خرید خوب خرید با کیفیت هست مثلا وقتی میوه درهم بر میداریم به ما پول ضایعات میوه خراب رو هم دادیم و اگر وزن همون ضایعات رو حساب کنیم میبینیم با میوه دستچین یکی در اومده!دیگه باید به چی توجه کنیم؟ 1403/06/01 | 08:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zara8270 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 8632 من همیشه اول به کیفیت بعد به قیمت توجه میکنم ی چیز بی کیفیت ارزون که دو روز ازش استفاده کنی بدرد نمیخوره متاهل و متعهد 🤍💍
balakocholo عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 7330 به نظر منم کیفیت مهمه مخصوصا توی خوراکی ها باید به کیفیت توجه کرد 😐😑
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9979 نظر من اینه در کل آدم باید باتوجه به درآمد و بودجه اش خرید کنهمعلومه ایرپاد ۳ تومنی خیلی کیفیت بهتری نسبت به ایرپاد ۳۰۰ تومنی دارهولی نباید بودجه ات برسه که بخری😅 خدایا دوستت دارمممم ❣❣
من_یه_مردم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 535 نظر من اینه در کل آدم باید باتوجه به درآمد و بودجه اش خرید کنهمعلومه ایرپاد ۳ تومنی خیلی کیفیت بهتری ... خب وقتی هدف خریدت اونقدری گرون باشه که به سقف خریدت نرسه به نظرم منطقی نمیاد!
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9979 خب وقتی هدف خریدت اونقدری گرون باشه که به سقف خریدت نرسه به نظرم منطقی نمیاد! بعضی چیزا نیازهمثلا شما کرم ضدآفتاب در نظر بگیرکرم خیلی خوب بخواین بخرین از ۸۰۰ کمتر نیستاون درجه یک ها و عالی ها که دیگه هیچیولی نسبت به درآمد من کرم ۸۰۰ تومنی زیادهپس یک ۳۰۰ تومنی میخرم...نمیشه که بگم کلا نمیخرم خدایا دوستت دارمممم ❣❣
من_یه_مردم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 535 بعضی چیزا نیازهمثلا شما کرم ضدآفتاب در نظر بگیرکرم خیلی خوب بخواین بخرین از ۸۰۰ کمتر نیستاون درجه یک ... اره قطعا تو خریدش که شکی نیست ولی معقولش اینه با توجه به بودجه ای که داری هزینه کنی دیگهحالا ارزو رو هر قیمتی باشه میارزه بخری ولی مایحتاج رو دیگه با توجه به بودجت بهترین رو باید خرید