2777
2789
عنوان

بی بیچک بعد نیم ساعت

152 بازدید | 11 پست

سلام من بی بیچک زدم حس کردم هاله داره ولی گفتم کمرنگه گزاشتم بعد نیم ساعتی نگاه کردم اینشکلی شده بود ، البته عکس رو بعد هفت هشت ساعت انداختم اینطور خشکه

بنظرتون مثبته؟؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد نیم ساعت جوابش کاذبه همون 5 دقیقه اول ببین جواب چی بود

خدا از دهنت بشنوه پسرم یه سالشه شیر میدم  کلا یسری پریود شدم هفت هفته پیش برا اولین بار اینماه دیگ نشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا از دهنت بشنوه پسرم یه سالشه شیر میدم کلا یسری پریود شدم هفت هفته پیش برا اولین بار اینماه دیگ ن ...

هرچی صلاحه پیش بیاد ان شالله ولی جواب بعد نیم ساعت حتی دوتا خط افتاد یکیش خط تبخیره، چند روز دیگه ی بی بیچک دیگه بزن

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
هرچی صلاحه پیش بیاد ان شالله ولی جواب بعد نیم ساعت حتی دوتا خط افتاد یکیش خط تبخیره، چند روز دیگه ی ...

اره میدونم ولی چون صورتی بود استرس گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40