2777
2789

من دارم آره خوبه من کف سرم زود چرب میشه ولی خب بهتر شده 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوبه من راضیم 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
گیر نمیکنه لای موها؟

چرا من موهام تا زیر باسنمه دندونه های سرشور من خیلی نرمه گاهی لای موهام گم میشه😂🤦🏻 شما سعی کن یکم سفت ترش رو بگیری بهتره 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

روش استفاده جطوریه

عزیزم موهاتو خیس کن شامپو بزن ب موهات یا اگه میخوای حتی میتونی بریزی روی سرشور بعد ماساژ بده 

ولی بنظرم اول موهاتو خیس کن قشنگ شامپو رو پخش کن ب موهات بعد با سرشور کل سرتو ماساژ بده بهتره 

بیا تو گروه لیاتیم
        امروز و فردا نکن فقط شروع کن🏃🏻‍♀️
هم آموزش پوست و مو یاد میگیرید
هم جلسات انگیزشی
کسب درامد با آموزش های رایگان  بدون هیچ هزینه ای
اطلاعاتتون همیشه به روز میشه
 همواره پشتیبانی با شناخت پوست ومو و محصولات مراقبتی
.............هرجا.     هر مکان.    پاره وقت
جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه تخفیفات پلکانی(اقتصادی فکر کن)👉🏻
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم🪜

دنبال پیشرفتی منتظرتم💪🏻
 روبیکا @trustisho