2777
2789
عنوان

بندر عباس

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 34 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هرچی تو دیوار زدم متراژ بالای ۱۰۰و رهن ۸۰۰و بالای یک میلیارد بود اصلا ندیدم متراژ پایین همون بندر ...

اگه بخوای بری پیامبر اعظم بندرعباس که با ۴۰۰خونه تمیز و مرتب و نو گیرت میاد اگرم بلوار املام حسین مثل شهرک امام رضا و نیایش وسجادیه و طلاییه بری متوسط روبه خوب هست ۶۰،۷۰متری

بله اما نسبت به بندر نه یه شهر کوچیکیه هواشم از بندر خنکتره

من میگم جایی باشه که از تهران میام افسرده نشم جایی نباشه که اینقدر کوچیک باشه مثل یه روستا که جایی نتونم برم حداقل حوصلم سر رفت داخل شهر یه بازاری جایی برم من بچه دوساله دارن مثلا کلاسی چیزی باشه ببرمش شهر شما اینطور جایی هست که بتونم طاقت بیارم؟

اگه بخوای بری پیامبر اعظم بندرعباس که با ۴۰۰خونه تمیز و مرتب و نو گیرت میاد اگرم بلوار املام حسین مث ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم شنیدم پیامبر اعظم به شهر دوره و امکانات رفاهی خوبی نداره درست؟

من میگم جایی باشه که از تهران میام افسرده نشم جایی نباشه که اینقدر کوچیک باشه مثل یه روستا که جایی ن ...

شهرستان ها بنظرم کوچیک و دلگیره ولی خود بندر خوبه پاساژهای خوبی داره حداقل چندتا خیابون هست بگردی ولی شهرستان نه من که امروز رودان بودم تعجب کردم از کوچیکی

من میگم جایی باشه که از تهران میام افسرده نشم جایی نباشه که اینقدر کوچیک باشه مثل یه روستا که جایی ن ...

عزیزم اونقدرام کوچیک نیست جاهای دیدنی هم داره مثل روستا اینا نیست 

اما برا بچه دو ساله کلاس نمیدونم باشه یا نه

ببخشید خیلی سوال میپرسم شنیدم پیامبر اعظم به شهر دوره و امکانات رفاهی خوبی نداره درست؟

شهر نیست تو بندره جز بندره مثلا یه شهرک دوره مثل مسکن مهر شهرای دیگه که از شهر یه مقدار دورترین اونطوریه