toot_faarrangi مدیر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 263 عنوان نا امیدم | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 17 پست بخاطر ی موضوعی این روزام همش اشک و گریه س، نپرسید چه موضوعی لطفا❤️ خیلی امیدمو از دست دادم، همش پیش خودم میگم چطور خدا دلش اومد حاجتمو نده، یکم از موقعیتایی ک نا امید شدید و بعد یهو همه چیز درست شده میگید؟ نیاز دارم انرژی بگیرم و امیدم بهم برگرده 1403/06/01 | 03:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
toot_faarrangi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 263 عین من چیزی که تو تقدیرت باشه با دعا هم درست نمیشع توی یکی از تاپیکاتون دیدم گفتید مستجاب الدعوه هستید، ازت خواهش میکنم واس من دعا کن خواهر، خیلی محتاج دعام
felaweeeer02 عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 3012 توی یکی از تاپیکاتون دیدم گفتید مستجاب الدعوه هستید، ازت خواهش میکنم واس من دعا کن خواهر، خیلی محتاج ... باشه عزیزم خدا انشالله به حق این ماه عزیز به حق امام حسین روی من رو سیاه رو زمین نمیزنه شما حاجتتونو میکیرید
toot_faarrangi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 263 باشه عزیزم خدا انشالله به حق این ماه عزیز به حق امام حسین روی من رو سیاه رو زمین نمیزنه شما حاجتتونو ... ممنون از لطف ومحبتت عزیزم❤️