2777
2789
عنوان

همسرم گفت یه کافه کتاب بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 71 پست
منم شرایطم مثل شماست. دکترا دارم و آرزم داشتن گلفروشیه. همسرم تشویقم میکنه ولی خودم میترسم نتونم از ...

چ ربطی داره مردم رو وقتی متوجه میشی بی اهمیت هستن که حدود ۴۰ سالت میشه و اونموفع کلی کار نکرده خودتو عذاب میده 

چقدر بهم امید دادی😊🥰😘مرسیامیدوارم همیشه خیر و برکت توی زندگیت باشه✨🦋

تو پینترست میتونی کلی ایده پیدا کنی برای کافه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شرایطم مثل شماست. دکترا دارم و آرزم داشتن گلفروشیه. همسرم تشویقم میکنه ولی خودم میترسم نتونم از ...

این چه حرفیه 

چه اشکالی داره؟

خیلی هم قشنگ و جذابه 

به حرف دیگران توجه نکن

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

صد برابرش تو زندگی خودم فقط یه تجربه عشق بده به کارت.من حتی چاییم که درست میکنم همه میگن طعمش خاصه چ ...

حتماااا 

مرسی بابت کمک‌ها و راهنمایی‌هات❤️

ارشد گرایشی داریم به اسم جزا و جرم شناسی و اگر این مقطع رو ادامه بدید تا دکتری اسمش میشه حقوق کیفری ...

ممنونم پ میرم دنبال علاقه م

راستش من عاشق دادگاه پاسگاه زندون واینجورجاهام نمیتونم یک کارمندیادکترباشم توخونم نیست.........

ممنونم پ میرم دنبال علاقه مراستش من عاشق دادگاه پاسگاه زندون واینجورجاهام نمیتونم یک کارمندیادکترباش ...

😂😂🤣😂🤣

خب پس رشته‌ی خوبی رو انتخاب کردی😁

اره گلم. اون موقع با ۸۰ تومن مغازم شد حدودا ۳۰ تومن وسایل که مثلا پیشخونو اینا رو خودمون ساختیم

از دخترای قوی خیلی خوشم میاااد 

افرین😍👌

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
از دخترای قوی خیلی خوشم میاااد افرین😍👌

عزیزه دلمی😍😍😍

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
از دخترای قوی خیلی خوشم میاااد افرین😍👌

عزیزه دلمی😍😍😍