2777
2789
عنوان

همسرم گفت یه کافه کتاب بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه خوب پس تاپیک زدم🥰طراحی فضا رو خودتون انجام دادید یا به شرکت‌های طراحی دادید؟

خودم عزیزم دقیقا رنگ و تزییناتو طبق سلیقه خودم زدم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
حداقلش اینه ک به ارزوت رسیدی چرا ک نه!میدونی شغل تو ینی وکالت ارزوی منه دانشجوام ۲سال دگ درسم تموم ...

کی گفته درآمد نداره؟

این حرفا رو ول کن

من و همسرم هر دو وکیلیم 

حالا درآمد من کمتره چون هم ریسک پذیری کمی دارم توی گرفتن پرونده و هم گرایش پولسازی برای ارشد و دکتری نخوندم

ولی همسرم درآمد خوبی داره

در کل من وکیل با سواد ندیدم درآمد نداشته باشه

لطفا فقط به هدفت فکر کن

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اره منم خیلی سخته؟

یه کافه ساده با یه دستکاه اسپرسو ساز نیمه صنعتی حتی.نیمه وقتم میرم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خودم عزیزم دقیقا رنگ و تزییناتو طبق سلیقه خودم زدم

بعد اینکه برای باریستا آگهی استخدام زدید؟

یه کافه ساده با یه دستکاه اسپرسو ساز نیمه صنعتی حتی.نیمه وقتم میرم

جالبه رشتتونم مهندسی شیمی کاملا بی ربط ولی به شجاعتتون تبریک میگم الان با کسب شریکین یا خودتون تنها؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خودت تنهایی زدی؟دمت گرم دختررررربا چقد سرمایه؟🥲

اره گلم. اون موقع با ۸۰ تومن مغازم شد حدودا ۳۰ تومن وسایل که مثلا پیشخونو اینا رو خودمون ساختیم

[QUOTE=350599696]خب استخدام می‌کنم هم برای کافه‌اش هم برای بخش کتابفروشی و هم صندوقدار ولی فعلا طر ...

سی سالمه 

ببین من خانواده‌ی خیلی خوبی داشتم 

ولی متأسفانه پدر و مادرم رابطه‌ی خوبی با هم نداشتن 

پدرم وضع مالی خیلی عالی و خوبی داشت 

ولی به شدت عصبی بود

برای همین همیشه می‌گفتم من با کسی ازدواج می‌کنم که حامی باشه

یه جاهایی خودم کم آوردم و دیگه نمی‌تونستم پیش برم

ولی همسرم نذاشت کم بیارم

در کل فکر می‌کنم انتخاب درست همسرم نتیجه‌ی ناراحتی‌هایی بود که دوران قبل ازدواجم داشتم و باعث شد درست انتخاب کنم.

چجوری ب یک وکیل باسوادتبدیل شم؟

دانشجوی حقوقید؟

ترم چندید؟

و اینکه ارشد می‌خواید چه گرایشی بخونید؟

بعد اینکه برای باریستا آگهی استخدام زدید؟

نه گفتم کافم خیلی سادس.یه اسپرسو ساز نیمه صنعتی.سماور و تو شلوغیا.کیکم یا خودم درست میکنم یا اماده میگیرم.بیسکوییتو اینام دارم کسی خواست.با  قلیون گه گاه که تو محوطه میدم