2777
2789
عنوان

همگی یه لحظه بیایید

149 بازدید | 6 پست

خانما چند ماه پیش ساختمونمونو جارو کردم خاک رفت تو حلقم حدود ۳ الی ۴ ماه پیش ازاون ب بعد صدام گرفت هی خوب میشد هی میگرفت.بعد ازاون ازاون ویروش گوارشی اسهال و استفراغ گرفتم کلا بهم ریختم دوباره بعد ازاون ی مدت صدام بار گرفت و سردرد و گاهی تو گوشم تیر میگشید ولی شدید نه الان سردرد خوب شد باز میبینم صدام گرفته و گلوم‌خشک‌شده کلا جند وقت خوبم جند روز بعد صدام باز میگیره.اینم بگم مرتببببب حالت تهوع دارم.سینوزیت دارم.معدمم نرمال نیست.حالا بنظرتون تارا صوتیم چیزیشون شده.؟ خیلی ناراحتم خیلی میترسم بیماری بدی باشه توروخدا برام دعاکنید و باهام یکم‌حرف بزنید.ی مدت روتارین خوردم‌بهتر شدم.کلا وقتی خیلی حرف میزنمم اینجورم میشم.امشب رفتم عطاری گفت رعایت کن زیاد حزف نزن ترشی نخور اب سرد نخور.باز روتارین بخور هیلی استرس دارم خودم.اینم بگم خیلی حرص میخورم با دخترم ۱ سال و جند ماهشه.حالا بنظرتون مشکل چیه؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ترس واسه چیه. برو دکتر گوش و حلق و بینی، اگه لازم باشه از تارهای صوتیت عکس میگیره.سرفه و سبنه درد ...

دیروز رفتم دکتر نگا کرد گف گلوهات عفونت دارن.ولی ینی ممکنه هی خوب میشدم هی باز میومد؟؟؟ چون حدود ۳ ماهه اینجوریم.امروز میبینم بعد مصرف قرصا سرفه دارم یکم.گاهی سردردم دارم.بدنمم بیحاله گاهی