2777
2789
عنوان

دعاتون میکنم....

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 32 پست
منم دلم میخواد دوباره پسرم بیاد تو دلم 😔 میشه برای منم دعا کنی؟

ای جانم پسر کوچولوت داره یه نی نی ناز مثل خودش تو بهشت آماده میکنه که بیاد تو دلت 

شک.نکن

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا امام حسین ج منو نمیده  فقط گاهی نشونه میبینم  البته سه هفته مونده تا چلم دومم تموم شه

حتما فعلا به صلاحت نیست هیچی رو به زور نخواه ازش

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
منم دعا کن به جایی زسیدم که به خودم  میگم دیگرررر مامان نمیشی باور کن تو لیاقت نداری  ...

عه این چه حرفیه اصلا اینو نگو خدا به بندگان بهترش دیرتر حاجت میده که بیشتر صداش کنن 

منتظر معجزه خدا باش دوستم

عه این چه حرفیه اصلا اینو نگو خدا به بندگان بهترش دیرتر حاجت میده که بیشتر صداش کنن  منتظر معج ...

کجا  منتظر باشم وقتی پیر شدم و دیگه پری نیومد که اصلااا خدا خودش بهم میگه خره بهت نمیدم..خیلی دلم شکسته 

حتما فعلا به صلاحت نیست هیچی رو به زور نخواه ازش

نه مربوط به سلامتیمه. اصلا ارزوم شده حتی شده یه روز سالم باشم بعدش دیگه از این دنیا برم اصلا

لطفا منو لایک نکنیییییییییییید. مرسی  
کجا  منتظر باشم وقتی پیر شدم و دیگه پری نیومد که اصلااا خدا خودش بهم میگه خره بهت نمیدم..خیلی د ...

دکتر برو پیگیری کن هیچ چیز نشد نداره عزیزم 

نه مربوط به سلامتیمه. اصلا ارزوم شده حتی شده یه روز سالم باشم بعدش دیگه از این دنیا برم اصلا

بخدا منم مریضی دارم باید روحیتو تقویت کنی حیفه که عمری که هدیه خداست رو با غصه سر کنی

کف پاهام تاول زد از بس رفتم

دوست من با ذخیره تخمدان خیلی کم و اسپرم شوهرشم ضعیف ده سال نازایی داشت بعد پریود نشد رفت سونو فکر کرد یائسه شده که گفتن خانم 4 ماهته و بچت پسره 

باورش نمیشد فقط اشک میریخت و تو خیابون بی هدف میدوید الان پسرش 16 ماهشه انقدرم نازه که مدل شده تو تی وی تبلیغ میکنه

اگه دعا گیراست درحق منم دعا کن که زودتر سلامتیمو به دست بیارم😢😢😢

انشالله