2777
2789

دختر من از صب چند تا سرفه کرده یکی دو دفعه ام گفته گوشم درد می‌کنه اونم خفیف از اونجا که گوشش حساس هست من زود الان بردم کلینک دکتر کلینک هم انگار نابلد بود کلی دارو نوشت آخرم گفت آمپول بنویسم

سفکسیم نوشت 

من خودم حس میکنم اونقدا شدید نیست که اون همه دارو بدم میخام فقط سرما خوردگی وسفکسیم بدم این دوتا باهم تداخل نداره؟

دوسالونیم دخترم

بنظرم ببرش پیش یه دکتر دیگه

ک خیالت راحت شه

چون گوش حساسه و عفونتش ممکنه باعث پارگی پرده ی گوش شه بهتره ب نی نی سایت هم اعتماد نکنی🤷🏻‍♀️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بنظرم ببرش پیش یه دکتر دیگهک خیالت راحت شهچون گوش حساسه و عفونتش ممکنه باعث پارگی پرده ی گوش شه بهتر ...

اره گوش حساسه فقط چون شدید نیست نمیخام ببرم دکتر

مطب چند تا دکتر رفتیم اونقدر شلوغ بود همه بچه ها سرفه میکردن ترسیدم نبردم گفتم میبرم بتر میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یجورایی عین تتراسایکلین میمونه گرم مثبت گرم منفی و هوازی و بی هوازی همه رو نابود میکنه اما بدیش اینه دیر اثره، به هرحال عزیزم اگر خیلی اوضاع حاده و البته چون کودک هستن کافیه به ۱۱۵ زنگ بزنی و ازشون راهنمایی بخوای

روانپزشکی
یجورایی عین تتراسایکلین میمونه گرم مثبت گرم منفی و هوازی و بی هوازی همه رو نابود میکنه اما بدیش اینه ...

نه از نظر خودم حاد نیس

ولی دکتر کلینک ی جور دیگه گفت

من مجبورم سفکسیم بدم وگرنه برای گوش آموکسی کلاو خوبه که به اونم حساسیت داره

نه از نظر خودم حاد نیسولی دکتر کلینک ی جور دیگه گفتمن مجبورم سفکسیم بدم وگرنه برای گوش آموکسی کلاو خ ...

تا نتیجه سفکسیم رو ببینی ۶ روز طول میکشه ، ما تو پترن کودکان خیلی دست به عصا عمل میکنیم عفونت از مجرای استاش وارد گوش میانی شده ممکنه سبب ناشنوایی بشه حتما به پزشک ENT ، کارشناس شنوایی شناسی، متخصص کودکان مراجعه کنید

روانپزشکی