2777
2789
عنوان

چقدر هوا گرمه

200 بازدید | 14 پست

سه چهار شب خوب بود امشب گرم شده،سمت شما هم هوا گرمه.ما کرج ساکن هستیم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نه سرده یه کم . قبلا با کولر زیاد هم نمیشد 

ابن تغییر دما عجیبه . قم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی میگی اونجا هوا سرده؟

سرد که نه اونجور اما هوا خیلی خوب شده . اون گرما شکسته شد 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اتفاقا بعد از سه ماه هوای به شدت گرم امروز عصر خداروشکر شهر ما بارونی بود امشب خیلی سرد شده هرشب کول ...

اینجا هم اگه شرجی نباشه فکر کنم دما هم از روزهای پیش کمتر بشه چون شرجی خیلی گرما احساس میشه

کدوم شهریذ

من تهرانم اره گرمه خیلی کولر هم نداریم همش عرق میکنم تو چی؟

من کرجم.کولر هست ولی خب تو این گرما باد کولر جواب نمیده من باد طبیعی رو بیشتر دوست دارم تا باد کولر.کولر رو چند شب روشن کردم بدتر کمردرد و استخوان درد گرفتم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

من کرجم.کولر هست ولی خب تو این گرما باد کولر جواب نمیده من باد طبیعی رو بیشتر دوست دارم تا باد کولر. ...

تابستون امسال بدجور گرم بوددددد

حالا خوبه ی کولر دارید ما همونم نداریم😐