2777
2789
عنوان

پ ر ی و د ی

121 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من شاید دو ماهه خون پریودیم کم شده. این سری هم کمه. 18 سالمه. استرس گرفتم بخاطرش که نکنه مشکلی باشه. این ماه هر روز. حموم بودم بخاطر هوا، به خاطر حموم رفتن زیاد نیست؟ توی پریودی البته هر روز نمیرم. دو سه روز یبار. به خاطر چیه ینی؟ ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا حالا اخه اینقد نبود. روز دوم همیشه بیشتر میومد. ولی اين دفه خیلی کمتر بود

عزیزم منم این ماه اینحوری بودم رفتم دکتر سنو نوشت برام تنبلی تخمدان دارم دارو داده بهم 

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

وای منی که اصلا دو روز اول پریود نمیتونستم جایی برم این سری اصلا پریودم نمیاد فقد لباس زیرم کثیف میش ...

منم😭

مامانم میگه حموم میری عفونت میگیری اینجوری میشه. نمیدونم. اخه خیلیا حموم میرن. نمیتونم نرم

دکتر نرفتی؟چقد حموم میری توی پریودی؟

من کلا ۳ روز پریود میشم دوروز میرم حموم باقی روز ها هر روز میرم چون هواعم گرمه

ن دکتر نرفتم شاید ماه بعد برم

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
عزیزم منم این ماه اینحوری بودم رفتم دکتر سنو نوشت برام تنبلی تخمدان دارم دارو داده بهم

تنبلی خوب میشه؟؟ بخدا خیلی میترسم 

علت اینکه تنبلی گرفتی نگفت چیه؟ 

بله تنبلی همون کیست های ریز هستن با دارو درمان میشه واگه درمان نشه کلی هم عوارض داره جوش ریزش مو کم شدن حجم پریود ونامنظم شدن پریود که رو اعصاب خانمها واقعا ارتباط مستقیم داره ناباروری البته من دوتا بچه دارم ولی شما اگه مجردی برو دکتر یه سنو وآزمایش هورمون بده 

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃