2777
2789
عنوان

ببخشمش یا نه

35 بازدید | 4 پست

من با یکی چندماه رفیق بودم یمدت نمیدونم چیشد سر یه موضوعی قهر بودم باهاش ولی باز حرف میزدیم 

این تو یکی ازون روزا با یکی از رفیقاشو دوتا دختر رفته بودن بیرونو به یکی از دخترا شماره داده ولی خودش میگه من پشیمون شده و من برگشتم بهش ولی بعد چندروز جدا شدم ازش الان میگه دلش برام تنگ شده چیکار کنم؟

به هیچ وجه برنگرد مطمئن باش یه مدت خوشی هاشو باهات میکنه و به یه بهانه ای ولت میکنه و کاملا مشخصه دن ...

منم همین نظرو دارم ولی چون از هرلحظه تو رابطه خوب بود هیچ چیز بدی جز این کار ازش ندیده بودم حتی یه بی احترامی کوچیک اینچیزا منو دو دل میکنه🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین نظرو دارم ولی چون از هرلحظه تو رابطه خوب بود هیچ چیز بدی جز این کار ازش ندیده بودم حتی یه ب ...

خواهر قشنگم تو رابطه همه خوبن هیچکس خود واقعی شو نشون نمیده این اقا هم مجبوره بگه پشیمونم که شما رو خام کنه خواهش میکنم گول حرفاشو نخور و برای خودت ارزش قائل باش کسی که هنوز چند روز نگذشته یکی دیگه رو جایگزینت میکنه مطمئن باش بازم تکرار میکنه ساده نباش عزیزم