2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 26 پست
شما بسلامت زایمان کردین؟ من مشکلم خداروشکر حل شد و الان تو هفته ۳۸ بارداریم . منتظرم فرشته کوچلومو ب ...

خداروشکرنه هنوز بستریم تحت مراقبت تا انشالله وقتش بشه سرموعودخودشون انشالله به دنیابیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ۳ دوره بیشتر داروشو مصرب نکردم که باردار شدم ولی کمک هم کرد تو روند مشکلم

این ۳ دوره چقد زمان طول کشید؟هر وقت میرفتی داروت تغییر میداد یا دوزش زیادتر میکرد؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

این ۳ دوره چقد زمان طول کشید؟هر وقت میرفتی داروت تغییر میداد یا دوزش زیادتر میکرد؟

بسلامتی عزیزم فرشته کوچولو به دنیا اومد

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

من بهم گفت اصلا اقدام نکنم چون تیرویید داشتم هر ماه دوز داروها رو قوی میکرد ماه اخر خیلی زیاد کرد ک بدنم پر جوش شد . ۳ ماه خوردم ولی تو بارداری میوم و کیست داشتم ک بی خطر یود

ای جان خدا برات حفظشون کنه . من شکمم سفت و کمی درد داشتم گفت احتمالا جفت ک جنین پایینه و استراحت مطل ...

عزیزم اگه لیسانس داری زیر ۴۰ سال سن داری بزودی دفترچه استخدامی اموزش پرورش میاد شرکت کن به بقیه هم اطلاع رسانی کن شاید بی اطلاع باشن

من بهم گفت اصلا اقدام نکنم چون تیرویید داشتم هر ماه دوز داروها رو قوی میکرد ماه اخر خیلی زیاد کرد ک ...

سلام عزیزم شما بعد از زایمان پولیپ ها تون از بین رفت؟ یا اینکه همچنان بعد از زایمان هم هست ؟

ممنون میشم پیامم رو دیدید جواب بدین

اللهم عجل لولیک الفرج