2777
2789

سلام ۵ساله ازدواج کردیم یه بچه ۳ساله داریم

خیلی من و شوهرم سرد شدیم حتی پیش هم نمی‌خوابیم شوهرم همه ش باهام لج میکنه حرصمو درمیاره یادم میره که اصلا بهم علاقه داره یا نه نه عشق نه محبتی نمی دونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزا نظر دادن یا کمک کردن کافی نیس توضیحاتت

من اوایل خیلی گرم بودم عاشقش بودم ولی همه ش سردی میدیدم عاشق ابن بودم کنار هم بغل هم بخوابیم ولی زیاد خوشش نمی اومد از بس سردی دیدم منم سرد شدم کنار کشیدم

من اوایل خیلی گرم بودم عاشقش بودم ولی همه ش سردی میدیدم عاشق ابن بودم کنار هم بغل هم بخوابیم ولی زیا ...

خب الان دنبال گرمایی از طرف همسرت !!!!

مردها اصولا یا شکمن یا زیر شکم 

هردو رو بساز به گرمی و زیبایی هر چی توانته !

جلد که شد چاشنی ناز اضافه کن دنبالت میاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
منم سرد شدم البته پسرمم بی تاثیر نیس اجازه نمیده پیش هم بشینیم

ای بابا پس من رو ببینی چی میگی

میگه فقط با من بازی کنید وسط بازی هم با همدیگه اصلا حرف نزنید.اگه ببینه کنار شوهرم دراز کشیدم میاد می‌پره رومون  اینا شیرینه زندگیه.تازه اون یکی پسرمم با خنده میاد پشتک میزنه تو سر مون.کل روز و شب خونمون شلوغ پلوغ و جنجاله ولی باز هم وقت میشه اون وسط مسطا یه چند ثانیه ای همدیگرو بغل کنیم و احساسات مون رو بهم بگیم.کمتر شده ولی. از بین نرفته.گاهی هم اینجوری دزدکی مزه ش بیشتره اتفاقا.سخت نگیر

اگه میدونی فقط لج می‌کنه ولی ته دلش دوست داره تو باهاش لج نکن خودتو کنترل کن شاید از لجبازیش خجالت زده بشه ..هنوز اول زندگیته اگر شوهرتو دوست داری درستش کن دنبال راهی باش رایطتون درست کنی حیفه والا

خدایا دوستت دارم