2777
2789
عنوان

دوران عقد

633 بازدید | 35 پست

سلام شب خوش 

ما نزدیک ۲ سال عقد هستیم و بخاطر یک اتفاق (فوت نزدیکان) عروسی مون عقب افتاد 

حالا همسرم نمیتونه تحمل کنه ارتباط کامل بعد عروسی باشه 

توروخدا بگین من باید چکار کنم 

به نزدیکانم روم نمیشه بگم 

شاید ۶ ماه دیگه عروسی باشه 

ما عقد رسمی هستیم 

بگو 2 سال صبر کردیم 6 ماه دیگه هم روش

حالا رابطه کامل نمیشه ولی چیزای دیگه میشه...

سرشو شیره بمال و قانعش کن

بگو همش استرس بارداری میگیرم

هرچیزی به وقتش بهتر و شیرینتره

یه چیز جدیدو بزاریم واسه خونه خودمون

خلاصه از این حرفا😂

منم با رابطه تو عقد مخالفم👍🏻

دوستم تو همون دوران فهمید شوهرش خیانت کرده

رابطه نداشت خیلی راحت طلاق گرفت

هرچقد مطمئن تر بهتر...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شناخت کامل از ایشون دارین اشکال نداره 

ولی قبلش حتما کارت سلامت بکارت بگیر ک بعدش نتونه بزنه زیرش و حرف برات در بیارن 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

قبول نکن عزیزم  بگو دخترانگیم برام خیلی مهمه و همچنین زن شدن بعد جشن عروسیمون دوستدارم چون آبرو دار تره

باید به حرمت رسم دستمال و من و...صبر کنید به هرحال ماایرانی هستیم بگو فلانی من هرکاری میکنم نمیتونم منار بیام بخاطر دل من باید صبرکنی 

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

گرفتم همون اوایل گرفتم فقط بخاطر خودم نه کسی دیگه

بهش اطمینان قلبی داری؟؟؟ شناخت کامل ازش داری ؟ اگه همه ی جوانب رو سنجیدی اوکی برو توکارش 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

قبول نکن عزیزم بگو دخترانگیم برام خیلی مهمه و همچنین زن شدن بعد جشن عروسیمون دوستدارم چون آبرو دار ...

رسم دستمال😟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بهش اطمینان قلبی داری؟؟؟ شناخت کامل ازش داری ؟ اگه همه ی جوانب رو سنجیدی اوکی برو توکارش

آره همه جوره تو تمام موقعیت های سخت و راحت و تلخ و شیرین خودشو ثابت کرده بهم 

رسم دستمال😟

آره چرا که نکه به هر حال اون دستمال برای آقاهست درسته ولی خب برای خودت ارزش قائلی دیگه

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼