2777
2789
عنوان

جاری خوب به این میگن

449 بازدید | 11 پست

دیروز با دوستم ملاقات داشتم گفتم نوزادت کجاست گفت که گذاشتم پیش زنموش هرروز یک جاری بچه رو برام نگه میداره تا ظهر چون هفته ای سه روز سر کار هستم . خیلی تعجب کردم گفت جاری هام بچه رو پوشک میکنند زیرش رو تمیز میکنند شیرش رو میدن واقعا حسرت خوردم واقعا حسرت دنیا رو خوردم 

اینم از جاری های ما ....نگم بهتره .

جاری های دخترخاله مم یه طوری صمیمی هستند مثلا دخترخاله من مهمونی ۵۰ نفر داشته باشه شب قبلش جاری میاد خونه ی این می‌خوابه صبح زود بیدار میشن همه کارها رو باهم انجام میدن...برای مجالس حتی مدل دوخت و لباس و رنگ لاک شونو ست میکنند واقعا خوبن باهم 

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم من از قبل خانواده شوهر ابن دوستم رو میشناختم و می‌دونم که مثلا عید میشه میرن ییلاق خونه دارند مثلا جاری ها همه باهم ۱۵ روز میرن اونجا خانوادگی می مونند 

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 
من جاریام خوبن ولی خودم دوس ندارم باهاشون صمیمی بشم دوری و دوستی

این درسته اما مثلا من توی شهر غریب هستم ده ساله هیچ کس نیست رفت و آمد کنم اوایل خیلی دعوتشون کردم خیلی هدیه خریدم برای خودشون و بچه هاشون اما دیدم که گفتند که از جیب خودمونه ! یا مثلاً اونا اصلا مهمونی نمیدادند منم دیگه جمع کردم بساط عیش رو ...یا همش تقلید می‌کنند همیشه دعوا راه می‌اندازند توی خونه هاشون سر خرید وسایل و طلا طوری که شوهرم گفته پیش جاری هات حق نداری حتی یک تکه طلا بندازی ....اوف

چشم نخوریم ما خم ۳ تا جاریم خیلی خوبیم باهمزایمان ک کردم جاریم پیشم بود بیمارستانجایی بخواد بره بچشو ...

واقعا خوش بحالت واقعا میگم

چشم نخوریم ما خم ۳ تا جاریم خیلی خوبیم باهمزایمان ک کردم جاریم پیشم بود بیمارستانجایی بخواد بره بچشو ...

مال ما هم از روز اول توی کار دعا و طلسم و جادو هستند مدام 

اه اه حیف باشه 

واقعا خوش بحالت واقعا میگم

آره خدارو شکر واقعا

مثلن وقتی مهمون دارم ک اونا هم جزو مهمونام هستن وقتی اومدن دیگ خودشون خودجوش دست بکار میشن

ظرف شام آماده کنن غذاهارو گرم کنن

کلا خدارو شکر خوبیم باهم

آره خدارو شکر واقعامثلن وقتی مهمون دارم ک اونا هم جزو مهمونام هستن وقتی اومدن دیگ خودشون خودجوش دست ...

خدا بهت نعمت بزرگی داده 

مال ما هم میشینن دکوری ها رو نگاه میکنند عکس یواشکی میندازند برن خونه شونو این شکلی کنند کمک ظاهری میکنند اما در باطن اصلا چشم دیدن زندگی و خوشی ما رو ندارند ‌. مادرشوعرم صدبار بهم هشدار داده