2821
2789

شوهریاب میبندی به پات

رفتی تو محدوده شوهر بوق میزنه همو پیدا میکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رو یه کاغذ بنویس خواستگار یک عدد شوهر با ۱۰ کیلو پشم میباشم بزن رو پیشونیت برو تو خیابون

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اخلاق

تیپ

اصلاح شود

کم حرف بشی وخوشخنده ولی درحدلبخند

به عالم وآدم سفارش کنی قصدازدواج داری

معیارهات روهرچی بگی مردم توی ذهنشون میمونه

فقط بگوپسرخونه باشه

بعداومدن خواستگاری خودت ایرادبگیر

نزارکسی ازمعیارهات سردربیاره

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بیخیال از دو عالم باشی

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
رو یه کاغذ بنویس خواستگار یک عدد شوهر با ۱۰ کیلو پشم میباشم بزن رو پیشونیت برو تو خیابون

🤣🤣

خدا بزرگه❤️ خدا جونم حاجت همهی بندههاتو بده حاجت منم بده شکرت خدا جونم❤️

اخلاقتیپاصلاح شودکم حرف بشی وخوشخنده ولی درحدلبخندبه عالم وآدم سفارش کنی قصدازدواج داریمعیارهات روهر ...

مرسی عزیزدلم♥️ پسر خونه یعنی چی؟

خدا بزرگه❤️ خدا جونم حاجت همهی بندههاتو بده حاجت منم بده شکرت خدا جونم❤️

مرسی عزیزدلم♥️ پسر خونه یعنی چی؟

یعنی طلاقی نباشه

آخه مردهاپوفیوثهایادگرفتن با۶بچه وطلاق میگن مجردیم

وقتی اعتراض کنی میگن مجردیم خب😁😂🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......