2777
2789

مبارکه عزیزم ..

منم بی بی چک مثبتم آرزوست 😩😩😩

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شااله دفعه بعد نوبت گیسوه عکس بی بی چک مثبت بزاره    

مرسی عزیزم😆😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بگو😊

من این ماه کلومیفن خوردم و 5 روزه عقب انداختم.روز 32 دورم بی بی چکم منفی شد.بنظرتون چرا پری نمیشم؟امکان بارداری هست؟

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
ان شااله شمام بزودی بزاری عکس بی بی مثبت

خدا کنه عزیزم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

عزیزم بارداری😊

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من این ماه کلومیفن خوردم و 5 روزه عقب انداختم.روز 32 دورم بی بی چکم منفی شد.بنظرتون چرا پری نمیشم؟ام ...

اگر لقاحت دیر بوده باشه بله امکانش هستم..حتی خیلیا هستن بعد ده روز بی بی مثبت میشه  فعلا باید صبر کنی ببینی چی میشه۱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من یه بچه دارم  ولی خیلییییی بی بی مثبت دوست دارم      

ایشالله دومی😍😍😅