80anam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 665 عنوان شام چی داشتین 255 بازدید | 36 پست ؟؟ما فلافل و سبزی و سس وگوجه 1403/05/31 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بگویاسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 42278 پیتزا |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
kili عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 تاپیک آخرم 🥺 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 خوش بحالتنوش جانماآش داشتیم وکوبیده مرغ جاتون خالی مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 تاپیک آخرم 🥺 چه غذای بدمزه ایرژیم داری؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خجالت_نکش_قطعم_کن عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5413 الویه درست کردم ولی خودم نون خالی با چای شیرین خوردم امروز حس خوردن هیچ غذاییو نداشتم از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7559 سیب زمینی رو رنده درشت میزنم با ادويه و تخم مرغ دونه دونه با قاشق تو روغن سرخ میکنم نمیدونم چی باید بهش بگم
kili عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 چه غذای بدمزه ایرژیم داری؟! چطور اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...