2777
2789
عنوان

چرا نظر نمیدین

100 بازدید | 14 پست

یه آقایی به من علاقه مند بود یکی از اطرافیانش اینو بهم گفت من درخواستشو تو اینستا قبول نکردم همیشه میدیدمش باهاش با احترام برخورد میکردم ولی خب خشک 

بعد اون آقا قراربود یه کاری واسم انجام بده که نشد ولی چون زحمت کشیده بود من براش از مسافرت سوغاتی آوردم اینا مال چند سال پیشه هنوزم باهم در ارتباطیم 

چند وقت پیش من از یه مسأله ای ناراحت شدم سر کار باهاش تلفنی درد و دل کردم اونم قرار بود یه کاری برام انجام بده که دیگه پیگیری نکرد 

میخواستم بهش زنگ بزنم روم نشد واسش یه پست که مربوط به حرفامون بود از تلگرام فرستادم الان دو روزه نگاه نکرده 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره

خب چرا درخواستشو تو اینستا قبول نکردی 

ب نظرم خودت پیش قذم نشی بهتره چون تجربه دارم این مدلی 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
خب چرا درخواستشو تو اینستا قبول نکردی ب نظرم خودت پیش قذم نشی بهتره چون تجربه دارم این مدلی

اون موقع نمی‌خواستم پیجمو ببینه 

الآنم رابطمون خوبه یهو نمی‌دونم چرا اینجوری شد 

اینکه پیاممو ندیده ولی آنلاین بوده خیلی عجیبه 

اون موقع نمی‌خواستم پیجمو ببینه الآنم رابطمون خوبه یهو نمی‌دونم چرا اینجوری شد اینکه پیاممو ندیده ول ...

خب شاید کسی تو زندگیشه واقعا 

بنظرم دیگ ن زنگ بزن ن پیام بده بزار زمان بگذره ببین چی میشه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
خب شاید کسی تو زندگیشه واقعا بنظرم دیگ ن زنگ بزن ن پیام بده بزار زمان بگذره ببین چی میشه

اینو دیگه مطمعنم که نیست 

چون چند وقت پیش یه جمعی بودیم می‌خواستیم بریم بیرون 

برگشت گفت من که کسیو ندارم بیارم با خودم

خب شاید کسی تو زندگیشه واقعا بنظرم دیگ ن زنگ بزن ن پیام بده بزار زمان بگذره ببین چی میشه

اینو دیگه مطمعنم که نیست 

چون چند وقت پیش یه جمعی بودیم می‌خواستیم بریم بیرون 

برگشت گفت من که کسیو ندارم بیارم با خودم

اینو دیگه مطمعنم که نیست چون چند وقت پیش یه جمعی بودیم می‌خواستیم بریم بیرون برگشت گفت من که کسیو ند ...

ب حرف پسرا اعتماد نکن اصلااا، زمان بده زیاد پیگیرش نباش ب نظر من 

سعی میکنم 😢

برای منم دقیقا همین پیش اومد اول اون پیگیر من بود من نمیخواستم بعد ک کنار کشید من پیگیر شدم و بیشتر فاصله کرفت ازم اونم همکارم بود... منم دیدم زیادی داره ناز میکنه بی محلی میکنه بیخیال شدم و الان خیییییلی پشیمونم کاش هیچوقت پیگیرش نمیشدم