2821
2789
😂🦦 فکر کن من امسال برادرم نهم بوده به دهم خودم کنکور داشتم بعد داره با من بحث می‌کنه که نه تو هیچی ...

😁😂

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

بایدی وجود ندارهاینجام سایت عمومیه هرکسی میتونه باشه مثل بیرون و دنیای واقعیولی خب هرکیم باید حدشو ب ...

دقیقا والامن تاحالا ازیه کم سنی بی احترامی ندیدم خیلی هم مهربون وبامرامن

((تورو خدا در خواست ندین ))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای دقیقا

مثلا دارم میگم خانوما باید با آدمای متعدد آشنا بشن بعد بهترینو انتخاب کنن واسه ازدواج،الکی نمونین تو خونه که پسرای اسکول و مامانی بیان سراغتون،یه بچه ۱۵ ساله ریپ زده میگه من افتخار میکنم که نمیذارم دست نامحرم بهم بخوره قبل ازدواج.

بابا بیا برو

من مخاطبم خانومای بزرگسالن که روابط جدی با مردای متشخص و بالغ واسه ازدواج دارن،نه شماها که نهایت تصورتون از پسر یه موجود آب دماغ آویزونه که تو گپای تلگرامیه

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

کاری به سن نداره یکی رومیبینی۱۵سالشه عقل وشعورش خیلی بالاست

ربطی به نظرم به عقل شعور نداره عزیزم تو خارج از ایران هم بعضی از سایت ها بالای هجده هست نی نی سایت به نظرم برای بچه سیزده چهارده ساله خیلی بزرگ گونه هست و یک جورایی بچه بزرگ تر از سنش میشه 

ببین کلا هر چیزی یک حدی داره اینکه بچه ده ساله داخل یک سایت بزرگونه باشه یعنی خیلی فاجعه هست

خب نه دیگه یه سایت عمومی با اینهمه قوانین سخت بزرگونه بچگونه نداره

از ۱۰ تا ۶۰ ساله هستش

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کاری به سن نداره یکی رومیبینی۱۵سالشه عقل وشعورش خیلی بالاست

دقیقا

بعضیاشون خیلی بافرهنگ و خوبن اصلا تو حاشیه نیستت برعکس خیلیا توهین نمیکنن تاپیکاشون هم دروغ و الکی نیست ‌.

البته عده کمی هستن ‌‌.

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

کاری ندارم ولی به نظرم نی نی سایت برای بزرگ تر ها هست که از هیجده بالاتر هستن

وقتی تازه هجده سالت شده😂🤦‍♀️

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

کاری ندارم ولی به نظرم نی نی سایت برای بزرگ تر ها هست که از هیجده بالاتر هستن

و خانمها

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

وای دقیقامثلا دارم میگم خانوما باید با آدمای متعدد آشنا بشن بعد بهترینو انتخاب کنن واسه ازدواج،الکی ...

🦦ترسناکه به نظرم چون نسل دهه هشتاد سر فضای مجازی خیلی زود بزرگ شدن و یک ذره تغییر کرد با نسل دهه هفتاد البته خودم هم دهه هشتادی هستم 

ربطی به نظرم به عقل شعور نداره عزیزم تو خارج از ایران هم بعضی از سایت ها بالای هجده هست نی نی سایت ب ...

عقل وشعورمنظورم این بودباشن به ما اسیبی نمیزنن اوناهم یه چیزی ازتوسایت یادمیگیرن

یکی هست میاد مشکلاتشو به اسم دخترش مطرح می کنه‌. می گه دخترم فلان مشکلو داره. بعد که مثلا می گن باید ...

🫠بخاطر همینه میگم به نظرم باید یک سنی داشته باشه فضای مجازی 

دقیقا بعضیاشون خیلی بافرهنگ و خوبن اصلا تو حاشیه نیستت برعکس خیلیا توهین نمیکنن تاپیکاشون هم دروغ و ...

حرفت کاملا درسته

توهرسنی خوب وبد هست اتفاقاباشن هم یه چیزی یادمیگیرن ودراینده به دردشون میخوره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792