2821
2789
عنوان

استرس گرفتم

91 بازدید | 16 پست

الان فهمیدم یکی از هم کلاسی هام که ازش متنفرم قراره بیاد انسانی...درسشم اصلا خوب نیست...و خیلی خودشو بالا میگیره..کلا ازش خوشم نمیاد.خوشحال بودم که امسال قیافه‌ی نحسشو نمیبینم ولی.. میگن رفته انسانی.چیکار کنم..فقد یه مدرسه داریم اینجا که انسانی داره..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها مرسی واقعا خیلی آروم شدم..ببخشید شما روانشناسی چیزی هستید. که انقدر آدمو اروم میکنید؟

واقع بین هستم. الان واقعا انتظار راه حلی چیزی داشتی؟ ترک تحصیل کن!  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
شما طلب کاری انگار

شما طلبکاری اتفاقا. این مشکل راه حل نداره. فقط می شه دربارش نظر داد. می بینی که کسی هم جوابتو نداده. باز من لطف کردم یه نظری دادم. هیچ بی ادبی ای هم توش نبود‌. یاد بگیر تشکر کنی‌. 

شما طلبکاری اتفاقا. این مشکل راه حل نداره. فقط می شه دربارش نظر داد. می بینی که کسی هم جوابتو نداده. ...

جوابمو نده اصلا برام مهم نیست... حتما بشین تا تشکر کنم ازت مفصل...بعدشم میخواستی جوابمو ندی مگه مجبورت کردم.؟ 

من دنبال راه حل هم نبود دنبال این بودم فکر درگیرش نباشه ...  زیادی حرف نزن لطفا

جوابمو نده اصلا برام مهم نیست... حتما بشین تا تشکر کنم ازت مفصل...بعدشم میخواستی جوابمو ندی مگه مجبو ...

شما تعیین نمی کنی جواب بدم یا نه. بیچاره دوستت که مجبوره تو رو تحمل کنه‌. سخته واقعا. مشکل داری.

شما تعیین نمی کنی جواب بدم یا نه. بیچاره دوستت که مجبوره تو رو تحمل کنه‌. سخته واقعا. مشکل داری.

اره مشکل دارم از نوع هادش اتفاقا میگفتن این مشکلی که من دارم فقد دو نفر از آدمای روی کره زمین دچارشن...یکیش که منم دومی هم پیدا کردم توعی..پس خفه

اره مشکل دارم از نوع هادش اتفاقا میگفتن این مشکلی که من دارم فقد دو نفر از آدمای روی کره زمین دچارشن ...

خدا رو شکر که متوجه شدی. می تونی بری دنبال درمانش حالا. 

نه تو از نوع جدیدی هستی. امیدتو از دست نده.

میدونی من تورو میبینم نا امید میشم کلا..روحیمو خراب میکنی..

اتفاقا خبر داشتم بستنت به تخت که کسیو ناکار نکنی...برای همین من میترسم مث تو روانی شم.