۲۵ سالگی دیره برا ازدواج ؟ من میبینم دوستام همشون شوهر کردن بچه دارن بعضیاشون احساس میکنم خیلی عقب موندم تا چند سالگی جا دارم ؟ یه خواستگار هم راه ندادم چون تا خواهرم مجرد بود میگفتن اون دختر بزرگ هست تازه شروع کرده بودم به خواستگارها فرصت بدم ک خواهرم داره طلاق میگیره و برگشت خونه 😔
اخه خونمون شرایط ورود خواستگار نداره..خودم هم اعتماد به نفس ندارم خواهرم طلاق گرفته همش میگم فردا به مشکل خوردم تو سری خور میشم میگن خواهرت هم طلاق گرفته پس خانوادگی ناسازگارین
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
ن عزیزم اصلا دیرنیس اوج جونیاته حتی اگه خواهرتم طلاق بگیره خب ب شما چه ربطی داره اگه کیس خوب اومد از ...
اخه خونمون شرایط ورود خواستگار نداره..خودم هم اعتماد به نفس ندارم خواهرم طلاق گرفته همش میگم فردا به مشکل خوردم تو سری خور میشم میگن خواهرت هم طلاق گرفته پس خانوادگی ناسازگارین..از طرفی هم مثلا با یه پسراشنا میشم فوری راجب طلاق خواهرم سوال میپرسه سعی میکنه خانواده دامادمون رو بشناسند برن سوال بپرسن....😔