2777
2789
عنوان

خواهرم منو زد

386 بازدید | 16 پست

۹ سالشه. ور داشته رنگ‌روغن ریخته رو فرش

اتاقمونم یکیه

مامانمم اومد گفت اشکال نداره بابا اگه بهش چیزی نگی نمیفهمه://

بعد من خندیدم شوخی شوخی گفتم ولی من میگم. 

اونم دویید با دست کوبید رو کمرم. من نفسم قشنگ رفت. انقد درد داشت که هنوزم بغض کردم دلم میخواد گریه کنم از دردش.

رفتم بیرون. مامانم میخنده میگه تو که میدونی بی جنبه اس چرا شوخی میکنی. گفتم ینی الان حق با اونه؟ گفت نه . گفتم چرا هیچی بهش نمیگی گفت چرا اخم کردم. بعد خودش یه عالمه با خواهرم خندیدن

من ۱۸ سالمه . ۹ سال بزرگترم. کل بدنم جای چنگاش عه. هی باهام بد حرف میزنه هی اتاقو کثیف میکنه هی من باید جمع کنم‌

دیگه خستم دلم میخواد برم ازین خونه

خواهرم فحش میده به من بابام میخنده  میگه فدای اون زبون درازت بشم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم وقتی اینجوری ان خوب نباید شوخی کنی.خودت احترام خودتو نگه دار

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بزنش توعم انق بزنش نتونه پاشه😐💔

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دختر چرا اومدی تاپیک زدی برو گیساشو بکش دور خونه تابش بده هااا😊😂😔حیف به عنوان تک فرزند یکی از آرز ...

نمیشه که. من بزرگم. من باید احترام خودمو نگه دارم. اون بچس. 

حرفایی که خانواده میزنن

اصن نمیشه جدی تو خانواده هیشکی پشتم نی

دختر چرا اومدی تاپیک زدی برو گیساشو بکش دور خونه تابش بده هااا😊😂😔حیف به عنوان تک فرزند یکی از آرز ...

😂😂

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

وای میزدی تو دهنش الان نه سالشه  بزرگ تر ک بشه جرعت نمیکنی بهش تو بگی 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

وای میزدی تو دهنش الان نه سالشه بزرگ تر ک بشه جرعت نمیکنی بهش تو بگی

همین الانم باهاش اصن حرف نمیزنم . هرچی بگم میگیره میزنه. بزرگ تر بشه من نیستم

یا مهاجرت کردم

یا دانشگاه یجای دور زدم

یا سکته قلبی کردم‌مردم

یا خودکشی کردم

په من خواهر بردارم ازم حساب میبردن تو مجردی 

ی جوری برادرم ازم میترسید دعوا میشد میدوید میرفت تو خیابون  😹😹😹💔یادش بخیر

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
همین الانم باهاش اصن حرف نمیزنم . هرچی بگم میگیره میزنه. بزرگ تر بشه من نیستمیا مهاجرت کردمیا دانشگا ...

😅😅😅 چی بگم بت دختر خواهر من بود الان باید با خاک انداز مامانم جمعش میکرد 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉