2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست
امروز برا شما تاپیک زده بودن میگفتن ده تا کاربری داری دیدیش😮😥

بله

خب من یه کاربری دارم فرقی نداره بقیه چی بگن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وا یعنی مساجد بالای تهران طلا کاریه جنوب تهران گل و خشتی😥

نه 

مساجد بالای شهر مرتب تر و بزرگتر و تمیز تره

همین

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مساجد بالای شهر مرتب تر و بزرگتر و تمیز ترههمین

خب این متولیانش برمیگرده نه خود اسلام . مثلا محل ما متولی مسجد پیره اصلا جارو نمیزنه ما خودمون میریم نماز جارو میزنیم .باید عوضش کنن 

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

نهغسل حیض برای اسلامه نه دین های دیگه خیلی از دین ها غسل های متفاوت دارن

کلیمی هام دارن 

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

نه مساجد بالای شهر مرتب تر و بزرگتر و تمیز ترههمین

دقیقا گل گفتی 

مثلا مسجدهای کیانپارس آسانسور دارن و کلی امکانات 

و مسجد محله های دیگه اینجوری نیستن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
آتش پرستن یا خدا پرست؟

زرتشتیان از اول یکتا پرست بودند (همون خدا پرست)

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

غسل مال اسلام و احکامشه .میدونستی زرتشتیا نیایشگاه هاشون تو مکان های مختلف فرق داشت مناطق فقیر نشین ...

مساجد ما نه بدرد فقرا میخورن نه در راه مانده ها، فقط مال ریاکاراس.

بمونی گشنه و تشنه و غریب، شاید یه کافر رات بده ولی در مسجدو برات وا نمیکنن بری یه قلپ آب بخوری

مگه تمام آدما غسل می‌کنن؟ هرکس طبق اعتقاداتشه. ممکنه غسل برای مسلمان واجب باشه ولی یه دین دیگه نه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دین خودت چیه؟

مسلمونم اما زرتشت دوست دارم بشم اما دارم تحقیق میکنم راجبش

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

مساجد ما نه بدرد فقرا میخورن نه در راه مانده ها، فقط مال ریاکاراس.بمونی گشنه و تشنه و غریب، شاید یه ...

تاحالا در زدی گفتی آب بده و ندادن ?

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا