2777
2789
عنوان

بفرمایید شام

| مشاهده متن کامل بحث + 4895 بازدید | 130 پست
عزیزم تحصیلی رفتی؟

بله تحصیلی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند وقته اونجاییمن از اونجا دعوت نامه داشتم بابام نمیزارههه عاشقشممم

یکم از دو سال و نیم بیشتر

ااا چرا خب؟ دعوتنامه چی داشتی عزیزم؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نوش جونت حتما اندامت عالی 😍😍😍

من یه تپلی بودم ک سال ۹۹ اسلیو کردم‌‌ از اون ب بعد خیلی هم ورزش‌ میکنم‌ هم رعایت میکنم‌🙈

یکم از دو سال و نیم بیشترااا چرا خب؟ دعوتنامه چی داشتی عزیزم؟

من پزشکی میخونم تمام مدارک و جمع و جور کردم بیام اونجا ادامه تحصیل بدم بابام میگه کشور غریب چ کنی

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
من یه تپلی بودم ک سال ۹۹ اسلیو کردم‌‌ از اون ب بعد خیلی هم ورزش‌ میکنم‌ هم رعایت میکنم‌🙈

خیلی خوبه که اهمیت میدی. انشالله که همیشه سلامت باشی🌻🌻

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من پزشکی میخونم تمام مدارک و جمع و جور کردم بیام اونجا ادامه تحصیل بدم بابام میگه کشور غریب چ کنی

موفق ترین باشی 

من بودم‌ جدی ب مهاجرت فکر میکردم بحث آینده است ...پدرتون از لطف و محبت پدری ب قضیه نگاه می کنند

موفق ترین باشی من بودم‌ جدی ب مهاجرت فکر میکردم بحث آینده است ...پدرتون از لطف و محبت پدری ب قضیه نگ ...

فدات شم

ب زبانش مسلطی

خودت چی میخونی

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
ببخشید میپرسم از طریقو بورسیه؟

بله البته من استادم یکی از شروطش این بود که سال اول چیزی‌ بهم پرداخت نمیشه و تو پروژه ها بصورت تجربی کار کنم، منم قبول کردم و از ابتدای سال دوم مبلغی و دریافت میکنم

خیلی خوبه که اهمیت میدی. انشالله که همیشه سلامت باشی🌻🌻

ممنونم مرسی شما‌هم همیشه شاد و سلامت باشی 🥰😍

فدات شمب زبانش مسلطیخودت چی میخونی

من با زبان انگلیسی‌ پذیرش گرفتم ، ایران المانی و تا سطح A2 خونده بودم اینجا ادامه دادم الان رسیدم b۱.2

محیط زیست (اکولوژی آب- تنوع زیستی) دانشجو دکتری هستم