2777
2789
عنوان

نامزدم میگه نمیزارم بری سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 29 پست

عزیزم توعصر اکواریوس هستیم عصر ارتباطات عصر گفتگو تعامل نامزدتون مث اینکه تو عصر پاره سنگی گیر کردن از من به تونصیحت بیخیال شو یه نامزد بددل داشتم تازه باکارکردنم مشکلی نداشت این با کارتوام مشکل داره ببین چه چیزیه اگه سنت کمه بیخیال شو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همینو بگو 😑 اخه میدونی فکر میکنه من به این پول نیاز ندارم از رو بیکاری میخوام برم

به پسرا رو بدی همینه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم توعصر اکواریوس هستیم عصر ارتباطات عصر گفتگو تعامل نامزدتون مث اینکه تو عصر پاره سنگی گیر کردن ...

نمیدونم ولی خب اصلا ادم شکاکی نیست انگار فقط با کار کردن مشکل داره ۲۳ سالمه

مگه تیغ گذاشتن زیر گردنت که باهاش ازدواج کنی. خرجتو بابات میده تعیین تکلیفشو یکی دیگه میکنه؟!

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
اگه بعد نامزدی و رسمی شدن رابطتون،همین رفتارشو ادامه بده یا بیشترش کنه،اذیت میشی؟

ببین واقعیتش اینه من خودمم خوشم نمیاد برم کار کنم 

حوصلم نمیشه ولی وقتی پول لازمم چیکار کنم 

مگه تیغ گذاشتن زیر گردنت که باهاش ازدواج کنی. خرجتو بابات میده تعیین تکلیفشو یکی دیگه میکنه؟!

اخه رفتار بدی ازش ندیدم دوسشم دارم همین یه مورد که میگه نرو سر کار

ببین واقعیتش اینه من خودمم خوشم نمیاد برم کار کنم حوصلم نمیشه ولی وقتی پول لازمم چیکار کنم

درکت میکنم،اما بعداً ممکنه در مورد مسائل دیگه ای محدودت کنه که خیلی اذیت شی،بهش بگو "دوست ندارم واسه نیازهام از پدرم پول بگیرم،یه انسان بالغ شدم،میخوام خودم کار کنم"اگه بهت گفت من بهت پول میدم،بگو"اگه میخوای واسم کاری کنی،یه کار مناسب واسم پیدا کن،با دادن پول بهم حس بدی بهم میدی"

خدا حفظش کنه که از همین الان داره میگه

مثل یه سری مردها نیست که بعد عقد و عروسی محدود کردن رو شروع میکنن

دیگه از اینجا به بعدش اگر کنار اومدی مهم نبود برات، دو فردای دیگه بعد چندسال زندگی شاکی نباش که چرا محدودت میکنه، از اول خودش رو نشون داده بود شما میتونستی جدی بگیری

خیلی خیلی خیلییی جدی فک کن به ازدواجی که داری میکنی

الان ساده از این چیزا رد میشی بعدا به خودت لعنت میفرستی 

مخصوصا که میگی خانواده ت هم خیلی شرایط مالی خفنی ندارن 

آدم رو یه زمین سست خونه زندگیشو نمیسازه که دختر 

2790
2778
2791
2779
2792