87melisapotter مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2841 عنوان اونایی که خردم کنو میخونید یدیقه بیاید 112 بازدید | 4 پست کدوم انتشارات سانسورش کمتر و بهتره؟ دلم نمیخواد صحنه هاش سانسور شه برامم هرچند از بعد جلد چهار دیگه مجبورم زبان اصلی بخونم فعلا جلد سومم من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 1403/05/31 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
87melisapotter مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2841 چی هست؟ کامیک بوکه؟خوردم کن یعنی تحقیرم کن؟ خوردنیه داش خودتو درگیر نکن من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست.
من_همونم_که_یه_روز عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 7411 حالا خوبه کسی جز من جوابتو نداده معلومه چه خوردنی فخیم و نفیسیه که هیشکی تره هم براش خورد نکردهدلم برات خیلی سوخت همین بنجلا رو می خونی که یه سر سوزن ادب نداری
87melisapotter مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 2841 حالا خوبه کسی جز من جوابتو نداده معلومه چه خوردنی فخیم و نفیسیه که هیشکی تره هم براش خورد نکردهدلم ب ... !!! واقن عجیبید خواستم نظر نی نی سایتیام بدونم ولی نه مثل اینکه همه دست به یقتون خوبهیمشت خاله زنک بی فرهنگ جمع شدن دور هم غیبت این و اونکتاب چه میدونن چیه من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست.