2821
2789

مو اگ آسیب ببینه بله دفرمه میشه 

باید درمان پیدا کنه و اگ حالت دار با فر متفاوته

ممکنه در اثر مدل مو در طولانی مدت قسمت هایی از مو حالت دار بشه

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم فر نشده خشک و مجعد شده

خودمم اول همینطور فک میکردم آخه یه مدت راکوتان مصرف میکردم و به مدت دو سال همش مداوم موهامو بافتم  الان کامل موهام موج داره قسمتای بالایی از طرفی پریودمم همش عقب میوفته سه ۴ روز گفتم شاید مشکل هورمونیه

خودمم اول همینطور فک میکردم آخه یه مدت راکوتان مصرف میکردم و به مدت دو سال همش مداوم موهامو بافتم ا ...

من تمااام علائم تنبلی تخمدان رو دارم هزار جور آزمایش و دکتر و سونو هم رفتم ولی سالمم

حنا بذار خیلی تاثیر داره

من موهام فر مجعده با حنا قشنگ آبرسانی میشه

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

من تمااام علائم تنبلی تخمدان رو دارم هزار جور آزمایش و دکتر و سونو هم رفتم ولی سالممحنا بذار خیلی تا ...

واقعا؟شنیده بودم بیشتر خشک میکنه اخه

حتی موهای جدیدی که درمیاد ؟

بستگی ب مدل مو داره دیگ

اگ رسیدگی کنی مو نرم و خوش فرم میشه

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

واقعا؟شنیده بودم بیشتر خشک میکنه اخه

نه الکیه من همیشه استفاده میکنم

ولی دیگه روش بعضی رنگ مو ها رو نمیتونی بذاری

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792