2777
2789
عنوان

بچه های الان خیلی🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجهم چی میگی ... تو هم مثله من تو دنیای مثبته کودکانه خودت بودی🥲😂ولی خوب مهم اینه درست اگاهی الا ...

بچه من که تا ۱۸سالگی اجازه گوشی نداره☺️😂

با گوشی خودم باید استفاده کنه والا میترسم🤣🤣🤣

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 از صبح تا حالا شده ۲۴ساعت که تو ی سراغ ساده از من نگرفتی! هرچی بود و نبود تموم شده ی پیام کافیه ببینم ازت ببین چیکارت میکنم!

نه منظورم اینه زوده واسشون عزیزم ... این بچه ای که به من گفت کلاس چهارمه:))) این خوب نیست!:)

من کلاس سوم بودم فهمیدم😂یه چنل تلگرام بود اسمش داستان کده بود منم فکر میکردم از این داستانای شب و ایناس😭😂خلاصه دیدم نه ، داستان چیز بود 

از اونجا فهمیدم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

دادا اونی که نشونت داد دیگه واقعا یزید بود و چقدر ازاد بوده دیگه تو اون سن!!!!!🤡💀😂

دیدیم منظورم بوددد 

میخواستم بگم که بعضی ها میشناسم از خانواده دیدن:/

من میدیدم که میمردم😭😂

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 از صبح تا حالا شده ۲۴ساعت که تو ی سراغ ساده از من نگرفتی! هرچی بود و نبود تموم شده ی پیام کافیه ببینم ازت ببین چیکارت میکنم!

من کلاس سوم بودم فهمیدم😂یه چنل تلگرام بود اسمش داستان کده بود منم فکر میکردم از این داستانای شب و ا ...

یزیدی تووو🤣🤣🤣🤣💔

بچه من که تا ۱۸سالگی اجازه گوشی نداره☺️😂با گوشی خودم باید استفاده کنه والا میترسم🤣🤣🤣

عزیزم ای کاش تمومه مشکلات گوشی بود ... گوشی میتونه با توجه به لوکیشنت و قوانین اونجا که بیشتر اونورا اینطوره محتوا رو محدود کنه! 

مشکل از دخترا و زنای دوره ادمه!😏💀😂

چیپ بازیاشون فقط ... راجع به هر چیزی جلو بچه کوچیک حرف میزنن!

یزیدی تووو🤣🤣🤣🤣💔

بخدا😂

ولی با اینکه از این سن میدونستم هیچوقت سمت رل و این داستانا نرفتم چون از همون موقع باورم این بود بالای ۱۸ سال باید رل بزنم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

من کلاس سوم بودم فهمیدم😂یه چنل تلگرام بود اسمش داستان کده بود منم فکر میکردم از این داستانای شب و ا ...

ای بابا🫣😂

من هنوز تلگرام ندارم ... در حالی که ۱۷ سالمه🤡😂

عزیزم ای کاش تمومه مشکلات گوشی بود ... گوشی میتونه با توجه به لوکیشنت و قوانین اونجا که بیشتر اونورا ...

گوشی نباشه نصف راه حله (یعنی نه کلا نباشه استفاده درست کنه)دوستاشم یادش میدم چجوری باید باشن به خودم بره که اصلا آموزشم نمیخواد خودجوش حلش میکنه😌😂😂🙌🏻

بخدا😂ولی با اینکه از این سن میدونستم هیچوقت سمت رل و این داستانا نرفتم چون از همون موقع باورم این ب ...

تاپیکتو دیدم چه کوشولوییی🥺😂

بالای ۱۸هم‌نریدن نری بهتره…:)