یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم واقعااا با دستاش ی اشکالی در میورد که من چندشم میشد…
اخرش با دوستم دعوام شد گفتم بهش بگو وقتی من هستم اینا رو نگه خوشم نمیاد (والا دخترای ما خیلی شیطون بودن همچی هم میفهمیدن ولی انقد وقیح نبودن که بیان بگن …) منم پاستوریزه🥲😂
abzarek.ir/service-p/msg/2351649 دلتنگم،اما هرگز آویزان کسی نمی شوم؛عشق،به حرمت خواسته شدن،محترم است.
نه عصبی نشدم ... منظورم این بود منی که ۱۶ سالگی فهمیدم اونم علمی و در واقع از زیست چقدر فرق میکنه با بچه ای که تو ۹ سالگی و کمتر از سر کنجکاوری و همسن و سالای خودش به صورت نادرستی متوجه شده!🫠🥲
زیست شناسی در مورد لقاح داخلی خارجیو رحم و بارداری گفته نه سک.سخودمم این روزا رو گذروندم
شما وقتی پایه دهم رو بگذرونی و تو مقطع دبیرستان باشی وقتی دهم باشی اولش هیچی حالیت نیست یازدهم وقتی توضیحات رو میبینی کامله و ادم نفهم که نیست دیگه میفهمه ... مخصوصا وقتی تستا رو میبینی و حل میکنی و تشریح میکنی ...
نمیدونم واقعااا با دستاش ی اشکالی در میورد که من چندشم میشد…اخرش با دوستم دعوام شد گفتم بهش بگو وقتی ...
همیشه یکسری دخترای اینطوری تو فامیل و مدرسه هست که گند میزنن به ذهنه پاکه یکی!🤡😂
البته اشکال نداره وقتی دیگه سنتون بیشتر از یه حدیه خوبه که بدونید و وقتی کاملا بالغ باشید میدونید چطور باید همه چیو خوب تحلیل کنید و خوب رو از بد تشخیص میدید ... ولی بچه های الان زود متوجه میشن اونم به صورت نادرستش که اسیب میرسونه واقعا بهشون🥲