تو پیام وقتی عصبیم یا دارم بحث میکنم ایموجی نمیزارمکلا
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
فقط اون لحظه دلم میخواد خودنو خالی کنم و طرفو بسوزونم ب ایموجی نمیشه فک کرد
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ب نظرم اونی ک وسط دعوا ایموج میزاره یا بچس یا زیاد رابطشون جدی نیست چ همجنس چ غیر همجنس
یا بچس با یکی بحثش شده طرف حق داشته
این نظر منه
ب نظرم اونی ک وسط دعوا ایموج میزاره یا بچس یا زیاد رابطشون جدی نیست چ همجنس چ غیر همجنسیا بچس با یکی ...
و اونایی ک وسط دعوا میگن عزیزم بیرارم