2777
2789
عنوان

وزن جنین در هفته سی بارداری❌

121 بازدید | 9 پست

وزن جنینم توی هفته ۳۰ بارداری ۱۴۰۰ بوده ‌.. حس میکنم کمه ... چون الانم ازمایش دادم دیدم کم خونی دارم سطح هموگولبینم پایین  ... چیکار کنم به نظرتون غذا زیاد نمیتونم بخورم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولتی ویتامین حتما بخور پودر لیدی میل بستنی آجیل خرما شیر اگه غذا نمیتونی زیاد بخوری اینارو زیاد بخو ...

پولدر لیدی ‌‌میل نوشته بود دکترم  اما خوب نتونستم بخورم خیلی حالم بد میکنه میخوام بیارم بالا وقتی میخورم ... مولتی ویتامین پرناگر میخورم هرروز اینارو هم میخورم اما حس میکنم فایده نداره خودمم کلن ضعیفم 

هنوز ویار داری ؟

ن ویارم کمتر شده خیلی کم فقطم از مرغ خوشم نمیاد همه چی میخورم ‌.. اما واس غذا معده درد میگیرم حس میکنم قفسه سینم داره میره استخون هام تو گوشتم از بس معده ام فشار میاره ... غذا مثلا میخوام تو دو سه وعده بخورم دیگ میلم نمیکشه هرکاری میکنم فایده نداره

ن ویارم کمتر شده خیلی کم فقطم از مرغ خوشم نمیاد همه چی میخورم ‌.. اما واس غذا معده درد میگیرم حس میک ...

خربزه هم شنیدم خوبه برا وزن گیری 

حالا نگران نباش ماه آخر وزن گیری بیشتره اون موقع سعی کن بزور هم شده بخوری کمبود وزنش جبران کنی 

منم بچم کم وزنه من مشکل خونرسانی دارم البته خیلی کمتر شده دارو میخورم ولی همچنان وزنش کمه