2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه مدرسس

111 بازدید | 12 پست

من جزو دانش آموزانی هم که خیلی درسم خوبه ولی تو مدرسه با هیچکس نمیتونم ارتباط برقرار کنم همه با خودشونن من اون وسط اضافی

لطفا نگید تنهایی خوبه و دوست به هیچ دردی نمیخوره چون جای من نیستین خیلی تنهام تو مدرسه 

مثلا یسری دوستا داشتم می‌خواستیم تابستون قرار بزاریم بریم بیرون خجالت میکشم پیام بدم یا زنگ بزنم

باید اکیپ بشین وگرنه اذیت میشی

خجالت نداره گلم زنگ بزن بهشون فوش بده عادت میکنی😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من اصن حوصله مدرسه ندارم خیلی تو مخه با اینکه درسمم خیلی خوبه در اصل مشکلم بچه ها و معلمان وگرنه درس زیاد برام مهم نیس

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
وقتی خجالتی اینجوریه دیگهپررو باش و با ادب

الان نمیتونم به یکیشون حتی پیام بدم خجالت میکشم اون منو نشناسه بگه چقد میپیچه بهم فلان 

امیدم اینه امسال بچه های جدید بیان مدرسمون با اونا رفیق شم چون خیلی تنهام

وای من اصن حوصله مدرسه ندارم خیلی تو مخه با اینکه درسمم خیلی خوبه در اصل مشکلم بچه ها و معلمان وگرنه ...

منم من جزو دانش آموزانی همه ی سال ها معدلم بالای ۱۹ و نیم با همه میخندم به هیچکس توهین نمیکنم با همه خوبم ولی نمیدونم چرا هیچکس باهام رفیق نمیشه 

منم من جزو دانش آموزانی همه ی سال ها معدلم بالای ۱۹ و نیم با همه میخندم به هیچکس توهین نمیکنم با همه ...

بلاخره یه دلیلی داره شاید فکر میکنن خوشت نمیاد باهاشون دوست باشی 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
بلاخره یه دلیلی داره شاید فکر میکنن خوشت نمیاد باهاشون دوست باشی

میدونی اول سال دوست داشتم خیلیم باهاشون صمیمی بودم بعد یه دختره رومخ اومد پیششون نشست دیگه منو ندیدن 

من آدم اونجوری نیستم همیشه شوخی میکنم میخندم با همه مهربونم نمیدونم چرا اینجوری میشه 😭😭 

واسه همین دلم نمیخواد برم مدرسه 

میدونی اول سال دوست داشتم خیلیم باهاشون صمیمی بودم بعد یه دختره رومخ اومد پیششون نشست دیگه منو ندیدن ...

اشکال نداره عزیزم کساییکه انقد دهن بینن همون بهتر که باهات دوست نباشن انشالله امسال دوستای خوب پیدا کنی

مرسی ✨️❤️🫶

خواهش میکنم💗🤝🌹