2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 30 پست
وا. اینقدر زود نامید میشید چرا؟   خوب ممکنه زمان ببره،  که اینقدر نگرانی هم نداره.   ...

اخه ماه قبل که دیر کردم برای اولین بار بخاطر تنبلی سه بار فرستادنم ازمایش منفی بود ولی چون اقدام نداشتم مطمن بودم که منفیه این بارم دلم به ازمایش رفتن نمیاد

اخه اون موقع خودم جهنم شوهرم دپرس میشه اگه منفی باشه. هی میپرسه منم میگم نه به خاطر تنبلیه دیر   ...

خب لازم نیست همسرت بدونه که رفتی آزمایش

اگه ان شاالله مثبت بود بگو میخواستم سوپرایزت کنم

منفی هم بود که دیگه از بلا تکلیفی در میای

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاخ منم 4 روزه ک اقدامیدم دقیقا هم زیرشکمم درد می کرد تا دیروز ک قطع شد الانم میترسم حامله نباشم😑 ...

مننم روزای اول خیلی استرس داشتم هی  میگفت الان باردارم بعدش فهمیدم به اون زودیا مشخص نمیشه خودمو زدم به بیخیالی بعدشم تعطیلات شروع شد وقت نکردم اصلا فکر کنم تازگیا هر کیم میبینه میگن پریودات عقب نیافتاده حالت قیافت شبیه حامله هاس

خب لازم نیست همسرت بدونه که رفتی آزمایش اگه ان شاالله مثبت بود بگو میخواستم سوپرایزت کنم منفی هم ب ...

دکترم دفه پیش گفت بعد دو هفته از موعد پریودت بیا بفرستم از. چهار روزم بگذره پس برم

خب یعنی ده روز بعد تاخیر پریود بی بی چک جواب نمیده پس کی بذارم؟؟

منم شرایط شما رو داشتم یه روز بیبی چک مثبت بود روز بعد یه هاله کمرنگ 

بعدا دیدم توی جعبه داروهام دوتا بسته فولیک اسید دارم یکی ۵ میلی یه بسته هم یک میلی به طور اتفاقی فهمیدم وقتی از ۵ میلی میخوردم بیبی چک واضح میشه وقتی یک میلی میخوردم یه هاله میفته منم چند روز ۵ میلی خوردم رفتم آز دادم بتاشد ۹۸  تا سه ماه اول فقط فولیک ۵ میلی خوردم البته با تجویز خودم  

سلام عزیزم هیچ وقت تاخیر نداشتی ؟؟

ببین من هم یه جزعی تنبلی دارم و از شروع اقدام هر ما تاخیر داشتم که حتی به ۱۸ رور تاخیرم رسید و بییی منفی بود سه ناه اینجوری گذشت این ماه من بعداز شیش از پری بیبی زدم منفی بود و ولش کردم دیگه چون سابقه تاخیر داشتم دیروز شد ۱۵ روز بعد موعد صبح بیبی زدم همون ثانیه اول دوخط شد و رفتم از مثبت شد و لقاحم چون دیر بوده اون روز شیش نشون نداده اگه تو هم اینجوری هستی پس تا چند روز دیگه هم صبر کن و چیزی نخور من اشتباه کردم سر هفت روز زعفرون خوردم خداروشکر ولی چیزی نشد

تولد سال بعد 😍منو عشقم😍سه نفره میشیم👶💕خدایا مراقب فندقم باش سالم  بیاد  بغلم💕   🙏 برای سلامتی فندقم صلوات بفرستین🙏