2777
2789
عنوان

پستی که رلم لایک کرده

259 بازدید | 21 پست

بچه ها رلم از ۸۰۰ تا فالووینگش ۶۰۰ تاش دختره

بعد پستاشونم لایک میکنه

نظرتون چیه

خیلی لجم میگیره اينم که من بهش بگم انفالو کن که فایده نداره یعتی خودش حالیش نیست

رلت چرا اکس نشده با این وضعش

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کات کردیم ولی کلا میخوام بدونم چرا باید اینجوری باشه

چون ذاتش هوله و ذات هول هیچوقت درست نمیشه

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

الان کات کردیم ولی کلا میخوام بدونم چرا باید اینجوری باشه

بعضیا ذاتا هولن 

من ی رفیق پسر داشتم هی سعی داشت مخم و بزنه یا نمیدونم من اینجوری برداشت کردم از نحوه حرفاش 

بعد ی دفعه دیدم خبری ازش نیست 

خودش اومد گفت دوست دخترم انفالوت کرده من روم نشده‌بود بهت بگم

😐😐

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

چطوری می‌تونی به همچین آدمی بگی رل واقعا نمی‌دونم! خیلی چندش همچین آدمی

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍