2777
2789
عنوان

با برادر دوره ی بلوغ چه کنیم 😃🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 42 پست
اینه دیگه متاسفانه پسرا پرنسس شدن 😂🎀

گریه هم میکنه   

برای آقای پرنسس رژ و لاک بخر بهش آشپزی هم یاد بده رفت خونه شوهر آبروش نره  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این از اولم قیافش خوب بود قد بلند بور و سفید قشنگه قیافش

حیف ازش بزرگترم   

میگم من همه چی تمومم هاااا

خوشگل پوست سفید، چشم و ابرو موی مشکی، قد بلند، درسخون،ورزشکار، خانوم مهندس  

و البته کدبانو  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

حیف ازش بزرگترم میگم من همه چی تمومم هااااخوشگل پوست سفید، چشم و ابرو موی مشکی، قد بلند، درسخون،ور ...

بعد میگه زنم نمیگیرم 😃😅

همه میگن دخترا تورو میگیرن 😄🤣

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
بعد میگه زنم نمیگیرم 😃😅همه میگن دخترا تورو میگیرن 😄🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نگید بابا پرو میشه  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نگید بابا پرو میشه

همینجوری شم میگه من از تو خوشگل ترم 😃

من اهمیت نمیدم از من ۹ سال کوچیک تره هم قد منه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
همینجوری شم میگه من از تو خوشگل ترم 😃من اهمیت نمیدم از من ۹ سال کوچیک تره هم قد منه

آبجی منم ۹ سال از من کوچکتره. 

دیگه پسره کاملا طبیعیه مطمئن باش به سن من برسه قدش بلندتر هم میشه. 

پسرعمه من باورت میشه تا قبل از بلوغ قدش از من کوتاه تر بود اما الان خیییلی از من بلند تره.

در حالیکه منم نسبت به دختر بودنم قدم بلنده.

بلوغه دیگه منم با دخترم همین مشکلو دارم💔

با دخترت چرا !!!

چون میدونم که خودارضایی میکنه💔

واییییییی جدی چه بد 

مول

مواظب باش به خودش آسیب نزنه 

حتما با یکی مشورت کن که تو این زمینه اطلاعات داشته باشه و بتونه کمکت کنه 

و فکر کن ممکنه ای موضوع از کجا شروع شده باشه و اونو قطع کن 

واییییییی جدی چه بد مولمواظب باش به خودش آسیب نزنه حتما با یکی مشورت کن که تو این زمینه اطلاعات داشت ...

آره بده ولی چیکار میشه کرد دوره بلوغ اون کنجکاوی و حس جنسی باعث میشه اکثرا همین باشن

من از رفتارای دخترم و یه سری نشونه ها فهمیدم وگرنه هیچوقت سعی نکردم‌مچشو موقع اون کارش بگیرم

دقیقا دغدغه م اینه که نکنه به خودش آسیب بزنه ولی خب هیچ جوری نمیتونم دربارش حرف بزنم باهاش😭😭😭

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....