2777
2789
عنوان

با برادر دوره ی بلوغ چه کنیم 😃🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 42 پست
چیکار میکنه مگه؟

ولش کن نگم برات 😁😄

برام عادی شده 😅

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جراتشو نداره جیغ میکشم خودش با خودش ور میره 😀

ممن زیادی منحرفم یا منظورتون همونه؟؟؟؟؟؟

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

میفهمم عزیزمیه ۱۵ سالشو خونه داریم 🤧

تازه ۱۳ سالشه آخه 😬

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
ممن زیادی منحرفم یا منظورتون همونه؟؟؟؟؟؟

آره همونه 😄

همه تقصیر فضایی مجازی 

ولش کن نگم برات 😁😄برام عادی شده 😅

پس مثل اینکه حدسم درسته؟؟؟؟؟ 

آره؟ 

حالا اهل دوست دختر و اینا که نیستش؟

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

پس مثل اینکه حدسم درسته؟؟؟؟؟ آره؟ حالا اهل دوست دختر و اینا که نیستش؟

نه بابا 

تو این سن آخه 

بعد به من میگه خداروشکر کن دوست دختر ندارم 

قیافه هم داره 

عصبیه خیلی الکی بام دعوا راه میندازه خشنه زود ناراحت میشهالبته خیلی باهاش کنار میام

مگه دختره که زود ناراحت میشه  

من هم پرخاشگر بودم و هر روز با بابام دعوا میکردم. 

سر هر چیزی گریه میکردم.

آره همونه 😄همه تقصیر فضایی مجازی

یا خدا  

پس یا به مامان و بابات بگو یا همچین بزنش از شیرازه در بیاد  

نه بابا تو این سن آخه بعد به من میگه خداروشکر کن دوست دختر ندارم قیافه هم داره

واییی    

عجب آدمیه  

ولی توی بلوغ چطوری قیافه داره من با اینکه دخترم اون موقع خیییلی زشت شده بودم. 

یا پسرعمم هم قیفش بد نبود بچگی هاش ولی الان خیلی زشت شده.

واییی عجب آدمیه ولی توی بلوغ چطوری قیافه داره من با اینکه دخترم اون موقع خیییلی زشت شده بودم. یا ...

نه این از اولم قیافش خوب بود قد بلند بور و سفید 

قشنگه قیافش