vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4361 عنوان خانم هایی که از فلیکول سر در میارم 90 بازدید | 15 پست من روز ۱۱یک فولی ۲۱داشتم بد فرداش اراد سازی گفت بزن و۳۶ساعت بد ای یو ای چرا همون روز که ۲۱نداد ازاد سازی نکنه ازاد شده از بین رفته شنبه دید یک شنبه امپول قبح ۳شنبه ای یو ای 1403/05/31 | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4361 بعد امپول ٣٦ ساعت طول ميكشه تخمك ازاد بشع میدونم تایم امپول و ازاد سازی خوب بوده اما شنبه ظهر دید گفت فردا بزن نکنه مثلا خودش یک شنبه یا شنبه شب قبل امپول ازاد شده
فاطيما٧٧٧٤ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1476 میدونم تایم امپول و ازاد سازی خوب بوده اما شنبه ظهر دید گفت فردا بزن نکنه مثلا خودش یک شنبه یا شنبه ... نه ازاد نميشهوقتي با دارو رشد ميكنه فوليكول معمولا بدون امپول هم ازاد نميشه بايد حتما امپول بزنياين كارو ميكنن كه دقيقا وسط سيكل تخمك گذاري انجام بشهكه اگه جواب نگرفت و باردار نشد سيكل پريودش بهم نريزه
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4361 نه ازاد نميشهوقتي با دارو رشد ميكنه فوليكول معمولا بدون امپول هم ازاد نميشه بايد حتما امپول بزنياين ... ممنونم عزیژم بد ۲۱دیگه امپول رشد فولی نداد پس بزرگترم نمیشه که کیست یا ۲۵ اینا بشه خراب بشه
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4361 نه ازاد نميشهوقتي با دارو رشد ميكنه فوليكول معمولا بدون امپول هم ازاد نميشه بايد حتما امپول بزنياين ... شما اینا از کجا میدونی که تا امپول نزنی فولی دست ساز ازاد نمیشه
فاطيما٧٧٧٤ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1476 ممنونم عزیژم بد ۲۱دیگه امپول رشد فولی نداد پس بزرگترم نمیشه که کیست یا ۲۵ اینا بشه خراب بشه نه ديگه امپول نداده اونقدر بزرگ نميشه نهايت ميشه ٢٢بعدشم كه ازادميشه نگران نباش انشاءالله جواب ميگيري
فاطيما٧٧٧٤ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1476 شما اینا از کجا میدونی که تا امپول نزنی فولی دست ساز ازاد نمیشه چون خودم دارو مصرف كردم امپولم زدم دكترم اينارو ميگفت البته فولي شما بزرگ تره مال من دوتا ١٦ بود كه روز ١٢ بعد مجدد امپول داد براي رشدش زدم شد ٢٠ و شبش هم امپول ازادسازي زدم…
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4361 نه ديگه امپول نداده اونقدر بزرگ نميشه نهايت ميشه ٢٢بعدشم كه ازادميشه نگران نباش انشاءالله جواب ميگير ... یه ۱۷داشتم دیگه امید خدا دعا کن
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4361 چون خودم دارو مصرف كردم امپولم زدم دكترم اينارو ميگفت البته فولي شما بزرگ تره مال من دوتا ١٦ بود كه ... شب که ۲۰بود امپول داد درسته
فاطيما٧٧٧٤ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1476 یه ۱۷داشتم دیگه امید خدا دعا کن معلوم نيست با كدوم فولي ادم باردار ميشهشايدم با همين ١٧ شديمهم اينه دوتا داري شانس باروريت بيشترهحتي يك درصد اون بزرگه هم خراب بشه بازم يه خوب داري
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4361 چون خودم دارو مصرف كردم امپولم زدم دكترم اينارو ميگفت البته فولي شما بزرگ تره مال من دوتا ١٦ بود كه ... نتیجه گرفتین اون ماه
فاطيما٧٧٧٤ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1476 شب که ۲۰بود امپول داد درسته بله من صبح روز ١٢ سيكل سونو شدم همون ساعت امپول زدم كه دوباره رشد كنه.. ١٢ ساعت بعدش هم دوتا hcg زدم يعني همون روز ١٢كه دقيقا ٣ روز بعدش درد تخمك گذاري داشتم و ازاد شد ولي خب يكيشم كيست شد
فاطيما٧٧٧٤ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1476 نتیجه گرفتین اون ماه بله من همون ماه باردار شدم..بهم گفته بود ٣٦ ساعت بعد تزريق امپول iui كنم ولي من حس كردم شايد خيلي زوده براش و شوهرمم مخالف بودديگه خودم اقدام كردم از روزي كه اقدام كردمم دكتر بهم گفت شياف پروژسترون مصرف كن كه باردار شدم
vahshiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4361 بله من همون ماه باردار شدم..بهم گفته بود ٣٦ ساعت بعد تزريق امپول iui كنم ولي من حس كردم شايد خيلي زو ... خدا نگه داره عزیژم