2777
2789
عنوان

چ گوهی خوردم این قرص رو خوردم

297 بازدید | 17 پست

سرترالین یا همون اسنتزا پنجاه صبح یکی خوردم کلا الان گیجم همش خوایم کیاد بیحسم انگاری 

چ غلطی کنم یگین 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم من یکساله ک دکتر واسش داده نصفشو میخوره..شما یکی کامل خوردی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

دیگه خوردی کاریش نمیشه کرد درس عبرت باشه که دیگه سر خود قرص نخوری 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

شوهرم من یکساله ک دکتر واسش داده نصفشو میخوره..شما یکی کامل خوردی

دککتر احمق دارو خونه گفت

نباید بخوابی ۱ بطری آب بردار د تند تند بخور و تو خونه راه برو سریعا دفع میشه...اینو ۱ سری اورژانس ب من گفت

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
دککتر احمق دارو خونه گفت

خیلی پس مشکل اعصاب داری ک یکی کامل گفته بخور..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نباید بخوابی ۱ بطری آب بردار د تند تند بخور و تو خونه راه برو سریعا دفع میشه...اینو ۱ سری اورژانس ب ...

چرا نخابم اخه 

گیجم خیلی خسته ام انگاری 

چرا نخابم اخه گیجم خیلی خسته ام انگاری

عزیزم خواب خطرناکه ...

اگر میخوای اتفاقی نیوفته همون کاری ک گفتم و بکن....اگرم نه بگیر بخواب خدا بیامرزدت

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
عزیزم خواب خطرناکه ...اگر میخوای اتفاقی نیوفته همون کاری ک گفتم و بکن....اگرم نه بگیر بخواب خدا بیام ...

ن بابا ب این قرصه کاری نمیشه...فقط خستگی و کوفتگی

عزیزم خواب خطرناکه ...اگر میخوای اتفاقی نیوفته همون کاری ک گفتم و بکن....اگرم نه بگیر بخواب خدا بیام ...

یدونه خورده ،صدتا نخورده که بمیره😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

2790
2778
2791
2779
2792